Pyhä rinnekuva
Advertoriaali, Kohteet, Majoitus

Pyhälle nyt helposti ja halvalla

Pyhän laadukkaista rinteistä ja hyvästä meiningistä pääsee nyt nauttimaan entistä helpommin. Keskuksen lanseeraamat SKI INNclusive-paketit mahdollistavat palveluiden edullisen ja vaivattoman yhdistelyn.

Majoituksesta mäkeen – kaikki tarvittava yhdessä paketissa

Koko laskukansan kohteena tunnettu Pyhä helpottaa hiihtolomalaisten elämää Alpeilta tutulla tuotteella: majoitus, hissiliput, vuokravälineet ja lisäpalvelut on kääritty samaan pakettiin edulliseen hintaan.

– Uusi tuotepaketti kehitettiin palvelemaan nimenomaan laskettelevaa yleisöä, kertoo Pyhän paikallisjohtaja Seppo Saarinen.

Pyhän SKI INNclusive on varattavissa vain verkossa ja halvimmillaan vuorokausihinta on 89 euroa henkilöltä.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

– Hinnat vaihtelevat ajankohdan mukaan, mutta emme käytä netin kalliita välityssivustoja, joten edullisin tarjous löytyy aina omasta varauspalvelustamme, Saarinen vinkkaa.

– Lomalaisen ei tarvitse huolehtia laskuvarusteiden raahaamisesta tai lentokuljetuksen lisämaksuista, sillä paikan päällä on tarjolla laadukas välineistö samaan pakettihintaan.

Mikä vetää Pyhän maisemiin?

Pyhä on aidon ulkoilmaihmisen kohdevalinta. Yöelämääkin löytyy, mutta rinteet ovat tässä keskuksessa tärkeämpi ajanvietepaikka kuin ravintolat. Pyhä on kuuluisa offpiste-alueistaan, mutta keskus tarjoaa myös loistavia perherinteitä. Nuoret parkkilaskijatkin ovat löytäneet kohteen.

– Meillä ulkoillaan posket punaisina, nautitaan luonnosta ja hyvästä meiningistä täysin rinnoin. Pyhä tarjoaa laatuaikaa ja aitoa ulkoilmaelämää mäenlaskun merkeissä. Päivän jälkeen rentoudutaan syöden, juoden ja saunoen. Ja jos virtaa riittää, tarjolla on tietenkin myös yöelämää, mutta ”tiko-tiko” ei ole Pyhällä tärkeintä. Laskukausi Pyhällä jatkuu aina vapun jälkeiseen sunnuntaihin, kertoo Saarinen.

Rinnelaskun ja murtomaahiihdon lisäksi tarjolla on lumikenkäilyä, jääkiipeilyä ja esimerkiksi ice cartingia. Poro- ja koiravaljakkoajelut ovat suosittuja. Myös Pyhä-Luoston kansallispuisto löytyy aivan vierestä.

Saarinen on huomannut, että moni pitkän linjan aktiivilaskija on löytänyt Pyhän nyt jälkikasvunsa kanssa. Sporttiset perheet palaavat tuttuun paikkaan vuosi vuoden jälkeen.

Pyhän kevät on täynnä ohjelmaa

Pyhän kevät tarjoaa lomalaisille monenlaista ohjelmaa. Hiihtolomakaudella korostuvat nuorille ja koululaisille suunnatut ohjelmanumerot. Maaliskuussa hemmotellaan vapaalaskukansaa Freekend-tapahtumalla ja vappuna järjestetään MayDay-tapahtuma suksipuolen parkkilaskijoille.

Kohokohta tällä kaudella tulee olemaan Pro Cross, krossikisa, jossa kisaa kymmenittäin kansainvälisiä lauta- ja suksitähtiä.

> Tutustu Pyhän oheispalveluihin
> Enemmän tietoa Pyhän tapahtumista 

Seitsemän syytä valita SKI INNclusive

1. Majoituksesta mäkeen
Kaikista majoituksista on lyhyt kävelyetäisyys rinteisiin ja ladulle. Saavuitpa lomalle omalla autolla, bussilla, junalla tai lentäen – sen jälkeen et autoa lomallasi tarvitse. Majoituksen voi valita joko hotellista tai Ski-Inn -huoneistosta.
> Tutustu majoitusvaihtoehtoihin

2. Varaa helposti ja nopeasti
Paketti on varattavissa vain netissä. Pyhä ei käytä netin kalliita välityssivustoja, ja edullisin hinta löytyy aina keskuksen omasta varauspalvelusta.
> Katso halvimmat hinnat

3. Hissiliput samassa paketissa
Maan parhaalla hissillä, PyhäExpressillä, on koko Pyhän hiihtoalue saavutettavissasi.
> Tutustu rinnealueeseen ja täysin uuteen HiihtoPyhään

4. Täysihoito ja Glacier-ravintolan herkut
Paketti sisältää aamiaisen, lounaan ja päivällisen hotellilla, viihtyisässä Glacier-ravintolassa
.
> Tutustu tarkemmin SKI-INNclusive -ruokailuun

5. Laadukkaat vuokravälineet
Vuokravälineet vapaalla vaihto-oikeudella. Loistava mahdollisuus testata erilaisia välineitä ja lajeja: skimbaa, tellua, murtsikkaa ja lautaa!
> Tutustu vuokraamoiden valikoimaan

6. Pyhäklubi ja muut extrat
Netti, sauna ja siivous – kaikki sisältyy hintaan. Majoituksesta löytyy aina kattava varustus suksikaapista parvekkeeseen/terassiin. Myös PyhäKlubin kuntosali, sauna ja poreallas ovat käytössäsi. PyhäKlubi kruunaa rinnepäivän, samaan pakettihintaan!
> Tutustu oheispalveluihin

7. Hintatakuu aina voimassa
Enää ei tarvitse pelästyä, että varauksesi jälkeen hinnat laskisivat ja maksaisit ekstraa – SKI INNclusive tarjoaa aina halvimman hinnan. Aikainen varaaja palkitaan parhaalla majoitusvalikoimalla. Voit turvallisesti varata ajoissa, etkä koskaan maksa liikaa. Hinta vaihtelee ajankohdan mukaan. Koko paketin vuorokausihinta on halvimmillaan vain 89 € henkilöä kohti. Mitä enemmän hiihdät, sitä enemmän säästät: 4. ja 7. vuorokauden saa halpaakin halvemmalla, puoleen hintaan!

> Siirry tästä varaamaan oma Pyhä-lomasi!

 


Avainsanat:
,
Arvostele artikkeli:
Pyhälle nyt helposti ja halvalla Pyhä rinnekuva
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,71/5 - 7 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.