Ajankohtaista, Hiihtokeskukset, Lumilautailu, Tapahtumat

Burton US Open starttaamassa slopestylen semifinaalilla – suomalaiset ennakkosuosikkeja

Lumilautailijoiden maailmankärki kilpailee tulevana viikonloppuna 27-2.3.2013 Coloradon Vailissa laskettavassa US Open mestaruuskilpailussa. Lajeina ovat slopestyle ja halfpipe. US Open on yksi maailman arvostetuimmista lautakisoista ja tämänkertainen osaanottajalista povaa kilpailusta taas todella kovatasoista. US Open kuuluu World Snowboard Tourin (WST) osakilpailuihin.

Kilpailun ennakkosuosikeihin ja kärkinimiin kuuluu tietysti myös suomalaisia laskijoita; slopestylen ja big airin hallitseva maailmanmestari ja WST:n kokonaiskilpailua johtava Roope Tonteri, kolminkertainen WST mestari Peetu Piiroinen ja naisten kokonaiskilpailussa kärkisijaa pitävä Enni Rukajärvi.

Muita seurattavia huippunimiä ovat muun muassa halfpipen kuusinkertainen X-games -kultamitalisti Shaun White, X-Gamesin slopestyle -kultamitalisti Mark McMorris, sekä vasta 14-vuotias japanilainen halfpipen ihmelapsi Ayumu Hirano. Naisten kilpailussa Enni Rukajärven suurimpiin haastajiin voidaan laskea ainakin moninkertainen X-Games ja US Open slopestyle -voittaja Jamie Anderson.

Kilpailut alkavat keskiviikkona 27.2 laskettavalla slopestylen semifinaalilla ja torstaina 28.2 laskettavalla halfpipen semifinaalikierroksella. Finaalit käydään lauantaina 1.3 slopestylessä ja sunnuntaina 2.3. halfpipessä.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Lähde: World Snowboard Tour.com Kuva: Burton.com


Avainsanat:
, ,
Arvostele artikkeli:
Burton US Open starttaamassa slopestylen semifinaalilla – suomalaiset ennakkosuosikkeja
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5,00/5 - 1 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.