Hiihtokeskukset

Iso-Syöte – Mielekästä tekemistä lapsille ja nuorisolle

Vuoden 2012 hiihtokeskus, Iso-Syöte, panostaa erityisesti lasten ja nuorten sekä samalla koko perheen viihtyvyyteen. Erilaista ohjelmaa on tarjolla pitkin talvikautta ja viihdyttävää tekemistä löytyy myös rinteiden ulkopuolelta.

SnowParkissa laskettavaa kaikentasoisille

SnowPark on tunturikeskuksen ylpeys ja sen kehittämiseen panostetaan. Ideoita haetaan ympäri Suomen ja välillä jopa ulkomailta asti. Aktiivisten käyttäjien palautteita pyritään kuuntelemaan ja toteuttamaan vaikka kesken kaudenkin. SnowParkin parissa työskentelee nuoria vapaaehtoisia harrastajia, joiden avustuksella parkin koko kattaus saatetaan laittaa uusiksi jopa useamman kerran kauden aikana. Tämä pitää nuoret kävijät motivoituneina ja tekemisen mielenkiintoisena.

Noin kilometrin mittainen SnowPark on jaettu kolmeen eri tasoiseen laskulinjaan, joten laskettavaa riittää lähes jokaisen taidoille. Vedettävänä on mm. bokseja, pressejä ja reilejä sekä bonkki. Lisäksi SnowParkin yhteydessä on JibPark, joka tarjoaa teknisempää reiliä ja härveliä.

Lumimaassa tekemistä koko päiväksi

Keskuksen päähissien läheisyydessä sijaitsee lasten oma Lumimaa, jonka rinneprofiili on lapsille ja aloittelijoille sopiva. Ensimmäistä kertaa suksilla tai laudalla olevan on mahdollista saada opetusta Wernerin hiihtokoulusta. Kahta leveää rinnettä palvelee kolme ilmaista hissiä sekä nappihissi, josta voi jäädä pois kolmessa eri kohdassa. Kokeneemmille laskijoille on tarjolla lasten oma kumpareikko, temppurata sekä minireilejä. Lisäksi pulkka- ja tuubimäki sekä alle 6 -vuotiaille on oma Riglet-lumilautaparkki, johon voi vuokrata erikoislaudan vuokraamosta. Lumimaassa on myös Iso-Syötteen ihkaoikeat porot, Musti ja Lysti, joita pääsee rapsuttamaan. Lumimaata tullaan laajentamaan kaudelle 2013.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Lumimaan läheisyydessä sijaitsee myös Lapsiparkki Hippula, jossa askarrellaan ja leikitään lastenhoitajien seurassa. Koulujen hiihtolomaviikoilla Hippulassa on erikoisohjelmaa, kuten seikkailuretkiä.

Tutustu Iso-Syötteen keskusesittelyyn

Teksti: Elina Koskinen
Kuvat: Iso-Syöte

 


Avainsanat:
, ,
Arvostele artikkeli:
Iso-Syöte – Mielekästä tekemistä lapsille ja nuorisolle
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,00/5 - 2 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.