Pohjoismaiden suurimmat talviurheilumessut avaavat perinteisesti suomalaisen suksikansan talven marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna.
Ajankohtaista, Tapahtumat, Yleinen

Lumipallon vinkit Skiexpo 2013 -tapahtumaan

Pohjoismaiden suurimmat talviurheilumessut avaavat perinteisesti suomalaisen suksikansan talven marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Skiexpo 2013 –tapahtumassa mukana on edustettuina kattava valikoima väline- ja vaatepuolta, hiihtokeskuksia koti- ja ulkomailta, matkanjärjestäjiä ja monia muita talvista harrastusta palvelevia näytteilleasettajia. Tervetuloa mukaan.

Lumipallon valitut tärpit Skiexpoon

Helpottaaksemme valinnan vaikeutta, olemme koonneet oheiset mielenkiintoiset ohjelmanumerot ja ”pakollisena” vierailtavat näytteilleasettajat.

Skiexpo-ohjelmanumerot

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla
  • Suomi-Ruotsi -maaottelu! Ruotsin hiihtokeskusten maskotit kisailevat Suomen keskusten maskotteja vastaan erilaisissa hulluissa lajeissa. Pääset seuraamaan maaotteluita Snow Stagella ja ohjelma-alueella.
  • Helibarissa voit lämmitellä porealtaassa tai nauttia vaikka kylmää juotavaa! Helibarista löydät mm. Heliskin uranuurtajan Anders Bergwallin kertomassa lajin saloista. Ohjelmassa on myös leffanäytöksiä, matkakertomuksia ja valokuvaamiseen liittyvää infoa.
  • Lauantain rail jam -kutsukisassa on mukana Suomen new school -huippuja ja sunnuntaina on vuorossa avoin sarja, johon kuka tahansa voi ilmoittautua. Reili rakennetaan halliin 7 yhteistyössä BoardExpon kanssa.
  • Laskijan kuntokeskuksessa paneudutaan laskettelijan lihaskuntoon ja annetaan vinkkejä kuntoharjoitteluun. Lauantaina mukana menossa muun muassa alppilaskija Victor Malmström, skicross-hiihtäjä Jouni Pellinen ja valmentaja Matti Vestman. Tule hakemaan vinkkejä omaan kuntosaliharjoitteluusi!

Skiexpo-näytteilleasettajat

  • Suksipuolen tarjonta: Sekä laskijat että välineet kehittyvät, joten hanki nykyiseen tarpeeseesi ja tatitasoosi sopivimmat välineet messuilta. Suksimerkeistä mukana on ainakin Salomon, Atomic, Völkl, K2, Black Crows, Nordica ja Line.
  • Monotestikeskus: Paras paikka testata eri merkit ja monomallit. Monotohtori auttaa päivittäin oikeanlaisten monojen valinnassa. Testattavissa ovat Nordican, Headin, Full Tiltin, K2:n, Rossignolin ja Dalbellon monot. Kokeile ja löydä sopivin malli!
  • Kamapörssi: Voit myös ostaa ja myydä käytettyjä välineitä Kamapörssissä ja muuttaa vanhentuneet tai sopimattomat välineesi rahaksi.
  • Laskettelukeskukset ja matkanjärjestäjät: Skiexpo on täydellinen paikka saada tietoa tulevan talven uutuuskohteista ja laskijoita palvelevista  parannuksista hiihtokeskuksissa. Näytteilleasettajissa edustettuna myös Ruotsi ja Sveitsi.

Näin saat Skiexposta eniten irti

Valmistaudu jo ennen tapahtumaa! Vältät turhaa jonotusta hankkimalla lippusi ennakkoon Lippupalvelusta. Jos olet saanut kutsukortin tapahtumaan, täytä se etukäteen jo kotona.

Suunnittele käyntisi! Tutustu messuohjelmaan ja mukana oleviin yrityksiin, tuotteisiin ja palveluihin tapahtuman sivuilla. Voit tulostaa sinua kiinnostavat osastot ja tapahtumat henkilökohtaiseksi ohjelmaksi ja kartaksesi tapahtumaan.

Peesaa ammattilaisia! Jos haluat välttää ruuhkaa, tähtää messuille heti perjantaina messujen avautuessa tai vaihtoehtoisesti vasta sunnuntaina. Hyödynnä saapuessasi yleensä vähemmän ruuhkaista Itäistä sisäänkäyntiä. Sinne on matkaa Messukeskuksen pohjoiselta sisäänkäynniltä noin 350 metriä ja eteläiseltä noin 110 metriä.

Muista perustarpeet! Huomioi perustarpeet hyvissä ajoin: sekä kahviloihin että wc-tiloihin on usein jonoa. Turhan hikoilun ja ahdistuksen välttämiseksi, jätä ulkovaatteet ja ylimääräiset kantamukset suosiolla säilytykseen. Säilytyspisteitä on tuloaulassa useita.

Varaa messuille riittävästi aikaa! Jätä turha kiire pois ja muista, että Skiexpo on iso tapahtuma isoissa puitteissa. Antaudu suosiolla tulevan talven odotukseen tutustumalla kauden uutuuksiin ja mielenkiintoiseen messuohjelmaan paikan päällä. Nauti tapahtumasta ja muista, että samalla voit vierailla myös lumilautailijoiden Boardexpossa.

Skiexpo 2013 aukioloajat ja lippujen hinnat

Skiexpo 2013 järjestetään marraskuun alussa pyhäinpäivän viikonloppuna. Tarkemmat messujen aukioloajat ja lippujen hinnat löydät alta.

Aukioloajat
Perjantai 1.11. klo 12-20
Lauantai 2.11. klo 9-19
Sunnuntai 3.11. klo 10-17

Liput
Aikuiset 16 € / hlö
Lapset (7-15v.), eläkeläiset, varusmiehet, opiskelijat 10 €/hlö
Perhelippu (max. 2 aikuista ja alle 16 v. lapset) 37 €

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Alle 12-vuotiaat vain aikuisen seurassa.

Lisätietoa ja tarkempi ohjelma:
Skiexpo-messujen verkkosivusto
Boardexpo-messujen verkkosivusto

Kuva: Skiexpo


Avainsanat:
Arvostele artikkeli:
Lumipallon vinkit Skiexpo 2013 -tapahtumaan Pohjoismaiden suurimmat talviurheilumessut avaavat perinteisesti suomalaisen suksikansan talven marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna.
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3,40/5 - 5 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.