Skiexpon Helibarin vuoden 2013 yhteistyökumppanina toimii Talviruotsi. Puitteet ja ohjelma on teemoitettu aiheen mukaisesti.
Ajankohtaista, Ravintolat & Baarit, Tapahtumat

Baariin? Mennään Helibaariin!

Skiexpon Helibarissa pääset takuuvarmasti hyvään lasku- ja after ski –tunnelmaan. Tämän takaavat autenttiset puitteet sekä monipuoliset ohjelmanumerot.

Skiexpon Helibarin vuoden 2013 yhteistyökumppanina toimii Talviruotsi. Puitteet ja ohjelma on teemoitettu tämän mukaisesti.

Helibar by Talviruotsi

Helibar on mukava levähdyspaikka keskellä Skiexpon vilinää. Realistisena tunnelmanluojana toimii oikea Ruotsin lipun väreissä oleva helikopteri. Helikopterin lisäksi alueelta löytyy myös muuta mielenkiintoista tekemistä ja katsottavaa. Baari, poreallas ja leffateatteri muodostavat kokonaisuuden, jossa tunnelma nousee kattoon takuuvarmasti.

Nimensä mukaisesti baarissa keskeisessä roolissa on Ruotsin helihiihtomahdollisuuksien esiintuonti ja tutustuminen turvalliseen liikkumiseen hoidettujen rinteiden ulkopuolella. Ohjelmanumeroissa helihiihdon lisäksi vuorottelevat erityisesti laskuaiheiset elokuvat. Helibarin tarjoamista mahdollisuuksista ja ohjelmanumeroista voit nauttia monin tavoin.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Perehdy helihiihtoon ja lumiturvallisuuteen

Miksi valita auktorisoitu vuoristo-opas? Kuinka turvallista helihiihto on? Millaisia mahdollisuuksia Ruotsi tarjoaa rinteiden ulkopuolella laskemiseen? Miten lumivyöryjä voi vältellä?

Vastauksia näihin kysymyksiin löydät Helibarin Backcounty Moment -ohjelmanumeroista. Paikalla muun muassa Heliskin uranuurtaja, ruotsalainen Anders Bergwall kertomassa lajin saloista ja helihiihdon turvallisuudesta.

Lumivyöryjen vaaroihin ja turvalliseen liikkumiseen takamaastoissa perehdyttää muun muassa televisiosta tuttu Arto ”Ape” Majava. Oman asiantuntevan puheenvuoronsa käyttävät myös UIAGM-vuoristo-opas Petter Reuter sekä Merja Bergvall.

Vietä leffahetki

Helibarin leffateatterissa esitetään laskuaiheisia elokuvia Skiexpon jokaisena päivänä. Ohjelmistossa on myös kaksi kotimaista ensi-iltanäytöstä: Yellow Snow Prodin elokuva Och Samma På Svenska ja Neli Pictures’n Unaffected.

Lisäksi Helibarin ohjelmistossa Freeski-leffojen revoluutiota käsittelee Nipwitzin Aarni Toiviainen perjantaina kello 15 ja lauantaina kello 16:30 alkaen.

Nauti messutunnelmasta ja muusta ohjelmasta

Pistäydy Helibarissa ja nauti mukavasta seurasta sekä hyvästä tunnelmasta vaikkapa virvoittavan juoman äärellä. Oikeaan messutunnelmaan sinut tahdittaa perjantai- ja lauantai-iltoina DJ Helibarin soittama musiikki.

Lauantaina voit halutessasi kuunnella myös paneelikeskustelua, jossa freeski-laskijat ja -vaikuttajat avaavat mietteitään lajinsa olympiastatuksesta. Lauantaina Kalle Leinonen opastaa myös parkkisuksien voitelemisen saloihin.

Helibarin tarkempi aikataulutettu ohjelma
Tutustu Lumipallon Skiexpo-vinkkeihin
Osallistu arvontaan – voita Skiexpo pääsyliput tai hiihtopaketti Pyhälle

Lähde: Skiexpo
Kuva: Rotorway.fi


Avainsanat:
, , , ,
Arvostele artikkeli:
Baariin? Mennään Helibaariin! Skiexpon Helibarin vuoden 2013 yhteistyökumppanina toimii Talviruotsi. Puitteet ja ohjelma on teemoitettu aiheen mukaisesti.
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3,67/5 - 3 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.