Lumilautailijat, vapaalaskijat ja lapset ovat huomion keskipisteessä Iso-Syötteellä talvikaudella 2013 -14.
Hiihtokeskukset, Lapset, Lumilautailu, Vapaalasku

Iso-Syötteen TOP 3 –uudistukset

Lumilautailijat, vapaalaskijat ja lapset ovat huomion keskipisteessä Iso-Syötteellä talvikaudella 2013 -14.

Iso-Syötteen hiihtokeskus on valmistautunut tulevaan talveen hyvin. Suomen eteläisimpään tunturiin on luvassa paljon uutta ja mielenkiintoista.

– Olemme hioneet palvelujamme ja tarjontaamme monin tavoin. Suuntaamme tulevaan kauteen odotukset korkealla ja tähtäin kasvussa, vaikka yleinen taloustilanne onkin tällä hetkellä haastava. Uskomme, että ihmiset satsaavat oman kunnon ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen, kertoo toimitusjohtaja Jorma Terentjeff Hiihtokeskus Iso-Syöte Oy:stä.

Iso-Syötteen uudistusten ja parannusten joukosta Terentjeff nostaa esille kolme selkeää kärkeä tulevalle kaudelle.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

1. Lumilautailun World Snowboard Tour –osakilpailu

Ehdottomasti koko kauden merkittävin tapahtuma Iso-Syötteellä on lumilautailun World Snowboard Tourin osakilpailu 2.-5.4.2014. Lajina on slopestyle. Mielenkiintoa lisää, että laji on ensimmäistä kertaa mukana myös olympialaisissa ensi vuonna.

Paikalle saapuvat ehdottomasti lajin valovoimaisimmat tähdet. Harrastajilla on myös mahdollisuus haastaa nämä todelliset kärkinimet, sillä kisa käydään avoimena. Osallistujamäärä on rajoitettu 80 – 90 kilpailijaan. Palkintona jaetaan kokonaiset 50 000 dollaria.

– Kilpailun saaminen tänne on iso tunnustus tekemästämme työstä ja tärkeä askel Iso-Syötteen kehittämisessä kohti kansainvälisen tason keskusta. Se on myös suuri ponnistus ja haaste. Näin korkean tason kilpailun toteuttaminen vaatii meiltä paljon, sanoo Terentjeff.

 2. Freeride-alueen uudistaminen

Kesän aikana Iso-Syötteellä on uurastettu myös vapaalaskijoiden ehdoilla. Maineikas, yleisesti Suomen parhaana pidetty, vapaalaskurinne on kohentunut entisestään.

Parannusten taustalla on alkujaan oululainen Kimmo ”Skipe” Oivo. Suomalaisen vapaalaskulegendan ohjeistuksella rinteen väyliä on avarrettu ja sinne on lisätty erilaisia temppupaikkoja.

Todellisen kasteensa uudistukset saavat viimeistään tammikuussa. Silloin Iso-Syötteellä järjestetään iso Freeride King –kisa.

3. Uusi seikkailurinne lapsille

Koko perheen kohteena Iso-Syötteellä ei ole unohdettu myöskään lapsia ja lapsenmielisiä. Tästä osoituksena on uusi lumisia elämyksiä tarjoileva Mustin ja Lystin seikkailurinne.

Uusi seikkailurinne sijaitsee aivan Lumimaan vieressä. Suksilla tai lumilaudalla laskettavassa rinteessä on monia hauskoja pintoja, kuten kurveja ja aaltoja sekä vaihteleva väri- ja äänimaailma. Erilaisissa aktiviteettipisteissä pääsee tutustumaan metsän eläimiin ja Iso-Syötteen maskottien elämään.

– Mustin ja Lystin rinteen avulla vahvistamme ja parannamme lapsiperheille suunnattuja palvelujamme, tiivistää Terentjeff.

Lähde: Hiihtokeskus Iso-Syöte Oy
Kuva: Iso-Syöte / Ville-Petteri Määttä

Tutustu Iso-Syötteen hiihtokeskusesittelyyn Lumipallossa


Avainsanat:
, , , ,
Arvostele artikkeli:
Iso-Syötteen TOP 3 –uudistukset Lumilautailijat, vapaalaskijat ja lapset ovat huomion keskipisteessä Iso-Syötteellä talvikaudella 2013 -14.
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,50/5 - 2 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.