Oikea talvi lumikinoksineen antaa vielä odotuttaa itseään Etelä-Suomessa. Talvitunnelmaan pääsemiseksi kokosimme muutaman valikoidun poiminnan Skiexpon tuotetarjonnasta.
Laskettelu, Lumilautailu, Varusteet, Yleinen

Skiexpon kiinnostavimmat tuoteuutuudet

Oikea talvi lumikinoksineen antaa vielä odotuttaa itseään Etelä-Suomessa. Talvitunnelmaan pääsemiseksi kokosimme muutaman valikoidun poiminnan Skiexpon tuotetarjonnasta.

Skiexpossa oli esillä kattava valikoima talvikauden 2013 – 14 tuoteuutuuksia. Tutustu Lumipallon poimintoihin messujen mono- ja suksitarjonnasta.

Laskettelumonot

Isoin uutinen monorintamalla on, että perinteinen suksimerkki K2 esitteli oman monomallistonsa tulevalle kaudelle. K2 Pinnacle 130 –malliin voit tutustua alla.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Laajempi kierros maahantuojien ja jälleenmyyjien parissa paljasti, että monojen puolella aiemmilta vuosilta jatkuva teema on erityisesti vapaalaskuun ja takamaastoon soveltuvat monomallit. Usealla merkillä on ollut jo aiemmin omat mallinsa kyseiseen touhuun. Ne, joilta tällaiset mallit ovat puuttuneet valikoimasta, ovat esitelleet omat versionsa tulevalle kaudelle.

Tästä kohderyhmästä oman osansa haluaa myös Head, jonka uuteen Venture 130 –malliin pääset tutustumaan oheiselta videolta.

Laskettelusukset

Sukset kehittyvät vuosittain uusien mallien myötä. Soveltuvuus tarkoitukseensa, keveys ja laskemisen helppous ovat  ajankohtaisia asioita suksirintamalla.

Skiexpo-kierroksen perusteella rinnesuksissa kaupaksi käyvät erityisesti naisten ja lasten sukset. Syynä saattaa olla, että perheen miesväen suksiarsenaali on päivitetty nykyaikaan jo aiemmin ja nyt on naisten ja jälkikasvun vuoro.

Vapaalaskusukset käyvät kaupaksi edelleen varsin hyvin talouden taantumasta huolimatta. Ymmärrettävää on, että unelmamatka puuterin perässä maailmalle ei saa jäädä ainakaan sopimattomista tai toimimattomista välineistä kiinni ja suksikauppa tällä puolella käy ”puuterimatkailun” lisääntymisen myötä.

Mielenkiintoisena poimintana Skiexpon suksivalikoimasta nousee esiin Elanin uusi naistenmalli Delight QT. Suksi on maailman kevein naistensuksi ja painaa vähemmän kuin naisten käsilaukut keskimäärin. Tutustu uutuuteen alla.

Lumilautailu

Mielenkiintoista seurattavaa on, kuinka Adidaksen uusi oma lumilautailumallisto lyö läpi tulevalla kaudella. Kolme raitaa on tunnettu ympäri maailman, nähtäväksi jää riittääkö merkin vetovoima talvilajien puolella.

Teksti ja kuva: Antti Hurskainen


Avainsanat:
, , , ,
Arvostele artikkeli:
Skiexpon kiinnostavimmat tuoteuutuudet Oikea talvi lumikinoksineen antaa vielä odotuttaa itseään Etelä-Suomessa. Talvitunnelmaan pääsemiseksi kokosimme muutaman valikoidun poiminnan Skiexpon tuotetarjonnasta.
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,00/5 - 2 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.