Etsitkö uusia maisemia laskettelureissuille? Tutustu seuraaviin vähemmän tunnettuihin hiihtokeskuksiin. Saatat löytää uuden unelmakohteesi.
Hiihtokeskukset, Kohteet, Yleinen

Oletko kuullut näistä hiihtokeskuksista?

Etsitkö uusia maisemia laskettelureissuille? Tutustu seuraaviin vähemmän tunnettuihin hiihtokeskuksiin. Saatat löytää uuden unelmakohteesi.

Lumipallo listasi 8 vähemmän tunnettua hiihtokeskusta maailmalta. Kurkkaa vinkit alta, jos tuttu lähimäki kyllästyttää ja kaipaat uusia seikkailuja.

Red Mountain, Kanada

Red Mountainin hiihtokeskus sijaitsee Länsi-Kanadassa, Brittiläisessä Kolumbiassa. Huipulla laskijat palkitaan upeilla maisemilla. Kohteen koko on lähes kaksinkertaistunut viereisen Gray Mountainin kehityksen ansiosta. Grey Mountainin kehittyminen asettaa Red Mountainin hiihtokeskuksen 20 pinta-alaltaan suurimman pohjoisamerikkalaisen laskettelukohteen joukkoon.

Sunday River, Yhdysvallat

Sunday River on iso hiihtokeskus Mainessa. Lukuisat rinteet yhdistävät kahdeksan vuorenhuippua toisiinsa muodostaen yhteensä noin viiden kilometrin pituisen kokonaisuuden. Keskus tarjoaa erinomaiset edellytykset erityisesti parkkilaskemiseen.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Sugar Bowl, Yhdysvallat

Sugar Bowl sijaitsee Lake Tahoella, Kaliforniassa. Alue kehittyy jatkuvasti ja tänä vuonna on näkyviä muutoksia tiedossa. Haastaville Crow’s Facen ja Strawberry Fieldsin alueille pääsee tuolihissillä, kun aikaisemmin sinne on päässyt vain patikoimalla. Uusi hissi yhdistää Sugar Bowlin isompaan Royal Gorgen keskukseen.

Les Orres, Ranska

Les Orres on yksi Ranskan uusimmista hiihtokeskuksista. Leveät rinteet ja hyvät lasten palvelut tekevät keskuksesta erinomaisen hiihtokohteen perheille. Les Orres tarjoaa paljon laskettavaa ja mahtavat metsäiset maisemat.

Baqueira Beret, Espanja

Baqueira Beret sijaitsee Katalonian länsipuolella Lleidan alueella. Keskus sopii kaikentasoisille laskijoille ja rinteitä on yhteensä 71. Baqueira Beret tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet offari-laskemiseen. Keskus juhlii tänä vuonna 50-vuotista taivaltaan.

Jay Peak, Yhdysvallat

Jay Peakilla on paljon erilaisia rinteitä ja laskettavaa löytyy. Keskukselle sataa lunta eniten kaikista itäisen Pohjois-Amerikan hiihtokeskuksista. Kausi Jay Peakilla  kestää loka-marraskuusta toukokuun puoleenväliin. Tänä vuonna keskusta kehitetään isolla rahalla ja alueelle rakennetaan muun muassa uusi hotelli. Kaikille laskettelun harrastajille sopiva Jay Peak mahdollistaa harrastamisen vapaalaskusta lajin aloitteluun.

Aletsch Arena, Sveitsi

Aletsch Arena lupaa lumivarman kauden joulukuusta huhtikuun loppuun asti. Rinnepituutta keskuksella on yhteensä 104 kilometriä. Aletsch Arenan periaatteena on, että kukaan ei kanna lasketteluvälineitään. Keskus haluaakin tarjota kaikille mahdollisuuden lähteä laskemaan suoraan etuovelta.

Voss, Norja

Voss on Länsi-Norjan suurin laskettelukeskus. Keskuksella on 19 rinnettä ja laskettavaa kertyy yhteensä 40 kilometriä. Vossin hiihtokeskus sijaitsee lähellä Vossin kaupunkia. Lapsille keskuksella on kolme erilaista aluetta ja koulun lomien sekä viikonloppuisin keskus tarjoaa lapsille suunnattua ohjelmaa.

Lähde: cnn.com
Kuva: albertoabouganem via Compfight cc


Avainsanat:
, , , , , , ,
Arvostele artikkeli:
Oletko kuullut näistä hiihtokeskuksista? Etsitkö uusia maisemia laskettelureissuille? Tutustu seuraaviin vähemmän tunnettuihin hiihtokeskuksiin. Saatat löytää uuden unelmakohteesi.
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,75/5 - 4 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.