Nämä kohteet ja baarit on hyvä muistaa suunnitellessasi talven laskettelureissuja.
Hiihtokeskukset, Kohteet, Ravintolat & Baarit, Ruoka ja juoma

Euroopan parhaat after ski -paikat 2014

Nämä kohteet ja baarit on hyvä muistaa suunnitellessasi talven laskettelureissuja.

Hyvään hiihtolomaan ja onnistuneeseen laskupäivään kuuluu erottamattomana osana after ski. Todistetusti hyvää menoa tarjoavat ainakin oheiset paikat!

Itävalta

Euroopan paras after ski löytyy Itävallasta. Klassikkojen klassikko Itävallan after skissä on St. Anton ja sieltä löytyvä Mooserwirt. Täydellinen valinta laskijoille, joita kiinnostaa myös juhlinta – Mooserwirtissä on bileet pystyssä aamuvarhaisesta iltamyöhään. Paikka on Playboy Magazinen valinta kaikkien after ski –paikkojen äidiksi!

Italia

Italian dopo ski on parasta Dolomiiteillä. Koillis-Italian Alta Badia ja Club Moritzino – mahtavat näköalat tarjoava terassi ja muutenkin erinomaiset puitteet juhlintaan. Bileet jatkuvat läpi yön oluen ja shamppanjan virratessa. Uskallatko  mukaan?

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Sveitsi

Myös Sveitsissä osataan juhlia. Ranskankielisessä Verbierissä perinteisen Pub Mont Fortin lisäksi suosittu aprés ski –paikka on uusi viiden tähden hotelli W Verbier.

Suomi

Useassa Suomen hiihtokeskuksessa mahdollisuudet after skihin ovat hyvät. Tunnettujen Levin ja Rukan paikkojen lisäksi kotoisista maisemista esiin nostamisen arvoisena on Nilsiän Tahko ja sen Piazza – muki käteen ja juhlat voivat alkaa!

Saksa

Raskaan laskupäivän jälkeen myös rauhallisempi after ski on välillä paikallaan. Saksan tunnetuin laskettelukeskus Garmisch-Partenkirchen tarjoaa kivat puitteet virvokkeiden nauttimiseen – Miris Hüttnin kotoisa ja rento tunnelma takkatulen ääressä sopii mainiosti lämmittelyyn ja palautteluun. Lisälämpöä tuo kuuma kaakao rommilla tai Jägertee.

Norja

Norjan kuuluisin after ski löytyy Hemsedalista. Stavko on after ski –baari, jossa saa tanssia pöydillä vanhan iskelmän tahtiin. Paikka on avattu jo vuonna 1982 ja suunniteltu viikinkihenkisen sauvakirkon muotoon.

Ruotsi

Rakkaan länsinaapurin paras after ski löytyy Åresta. Rinteessä sijaitseva Fjällgården tarjoaa loistavat puitteet after skihin – tyylikäs sisustus, kotoisat takat ja päivittäiset live-bändit tekevät paikasta pysähtymisen arvoisen. Kylään on helppo jatkaa joko hissillä tai laskemalla.

Lähde: Hotels.com
Kuva: Fjäjjgården / Mats Lind

Tutustu myös näihin after ski -paikkoihin

Tiedätkö jotain muita vierailemisen arvoisia after ski -paikkoja? Lisää vinkkisi kommentoimalla artikkelin loppuun.


Avainsanat:
, , , , , , , , , , , , , ,
Arvostele artikkeli:
Euroopan parhaat after ski -paikat 2014 Nämä kohteet ja baarit on hyvä muistaa suunnitellessasi talven laskettelureissuja.
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,67/5 - 3 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

  • Maija sanoo:

    Miun suosikkeja on pubityyppiset Londoner Kitzbühelissä sekä Ylläksellä Pikku-Berliini ja Kaappi.

    Vastaa

  • Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.