Hiihtokeskukset, Kohteet, Lumimatkat

Lunta ja luksusta! – Kuusi huippuhotellia parhaiden rinteiden äärellä

Suomen talvi on tänä vuonna ollut harvinaisen vähäluminen. Runsaampia lumia ja oikean talven riemuja voi myös hakea maamme rajojen ulkopuolelta.

Katso vinkit kuuteen luksushotelliin todellisen talven keskellä. Näissä kohteissa lunta riittää! Hotellit sijaitsevat maailman parhaiden laskettelurinteiden äärellä ja ne tarjoavat yksilöllisiä palveluita talvisia aktiviteettejä rakastaville. Laskettelun välipäivinä ja iltaisin hotellien vieraita odottavat kylpylät, gourmet-ravintolat ja uusimmilla mukavuuksilla varustetut hotellihuoneet.

St. Regis Aspen Resort – Aspen, Colorado, Yhdysvallat

St. Regis Aspen Resort on kartano vuoren rinteellä ja vain kävelymatkan päässä Aspenin rinteiltä. Vieraat, jotka viettävät hotellissa yli kolme yötä saavat hissilipun veloituksetta ja pääsevät nauttimaan rinteistä usean päivän ajan. Huoneista aukeavat upeat maisemat vuorten lumisille huipuille. Hotellin yhteydessä sijaitsee kolme ravintolaa, jotka tarjoavat sesongin raaka-aineita ja laajan valikoiman viinejä.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

> Tutustu St. Regis Aspen Resortiin

Cristallo Spa & Golf – Cortina d’Ampezzo, Dolomiitit, Italia

Cristallo Spa & Golf on Dolomiittien vuoriston ainoa viiden tähden hotelli. Se sijaitsee Cortina d’Ampezzon kaupungissa, kahden tunnin ajomatkan päässä Venetsiasta. Hotelli on tunnettu yksityisyyden ja ylellisyyden tarjoaja ja kansainvälinen eliitti on yöpynyt siellä. Cortina d’Ampezzo on osa valtavaa Dolomiti SuperSki:tä, johon kuuluu yhteensä 464 hiihtohissiä ja 1200 rinnekilometriä.

> Tutustu Cristallo Spa & Golfiin

Les Airelles – Courchevel, Ranska

Hôtel de Charme Les Airellesissa yhdistyy arvokkuus ja perinteinen metsän siimekseen kätkeytynyt hiihtohotelli. Se sijaitsee maailman suurimmalla, kolmen laakson hiihtoalueella. Hotellin vieraiden käytössä ovat esimerkiksi lasketteluteknikko ja suksiparkki. After ski on hotellilla myös eloisaa. Vieraat voivat rentoutua hotellin salongissa tai kirjastossa takkatulen ääressä tai nauttia hotellin hienojen liköörien sekä harvinaisten alkoholijuomien valikoimasta. Hotellin kolmea ravintolaa johtaa tunnettu ranskalainen kokki Pierre Gagnaire, joka on saanut kehuja perinteisillä ja paikallisilla erikoisuuksilla.

> Tutustu Hôtel de Charme Les Airellesiin

A-ROSA Kitzbühel – Kitzbühel, Itävalta

Itävaltalainen A-ROSA Kitzbühel valmistui vuonna 2005 ja on jo voittanut useita palkintoja ylellisistä tiloistaan ja erittäin hyvästä palvelustaan. Linnamainen hotelli sijaitsee Kitzbühelissä, Tirolin vuorilla ja hotelilta avautuvat huikeat näkymät Hahnenkammin huipulle, jossa lasketaan vuosittain syöksylaskun kuuluisin maailmancup-osakilpailu. Hotellilla on 3000 neliömetrin kokoinen kylpylä, jossa on aktiivisen päivän jälkeen hyvä rentoutua. Vieraiden käytössä ovat lämmitetyt sisä- ja ulkouima-altaat, seitsemän eri teemoilla varusteltua saunaa, 16 hoitohuonetta sekä vesisängyillä varustellut taukotilat.

> Tutustu A-ROSA Kitzbüheliin

The Cambrian – Adelboden, Sveitsi

The Cambrianissa yhdistyy italialainen muotoilu Sveitsin Alppien upeisiin maisemiin. Adelbodenin keskusta sijaitsee vain 50 metrin päässä hotellilta ja lähimmät hiihtohissit ovat kävelymatkan päässä. Tämän helpommaksi ei laskettelu Gstaadin Berner Oberlandilla enää voi käydä. The Cambrianin ravintola on erikoistunut uudentyyliseen alppilaiseen keittiöön ja se tarjoaa perinteisiä Alppien ruokalajeja moderneina mukaelmina.

> Tutustu The Cambrianiin

Grand des Alpes – Chamonix, Ranska

Grand des Alpes on ollut Chamonixin eleganssin ja vieraanvaraisuuden symboli jo vuodesta 1840 lähtien. Kuuluisa lähes neljän kilometrin mittainen jäätikkö Aiguille du Midi and Mer de Glace sijaitsee hotellin läheisyydessä. Laskettelijoiden käytössä on kunnollinen säilytyshuone suksille ja muille välineille, hiihdonopettaja sekä mahdollisuus välttää jonoja ostamalla liput suoraan hotellilta. Hotellilla on useita yksilöllisesti sisustettuja huoneita mukavista kahden hengen huoneista 52 neliön sviitteihin.

> Tutustu Grand des Alpesiin

Lähde ja kuvat: Trivago

Tiedätkö jonkun hyvän hotellin?  Jaa vinkkisi kommentoimalla alle.


Avainsanat:
, , , , , , ,
Arvostele artikkeli:
Lunta ja luksusta! – Kuusi huippuhotellia parhaiden rinteiden äärellä
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,67/5 - 3 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.