Ajankohtaista, Tapahtumat, Yleinen

Skiexpo 2014 – Lumipallon vinkit tapahtumaan!

Uudistunut Skiexpo marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna kokoaa yhteen Suomen laskukansan. Katso ennakkovinkit tapahtumaan ja tule mukaan!

Perinteisenä lähestyvän talven merkkinä voidaan pitää loka-marraskuun vaihteessa järjestettäviä Skiexpo-messuja. Tervetuloa mukaan talven ykkösmessuille – hankielämä odottaa!

Enemmän hiihtokeskuksia, suksimerkkejä ja elämyksiä

Skiexpo on uudistunut vuodelle 2014 ja luvassa on edellisvuotta enemmän hiihtokeskuksia, suksimerkkejä ja monia muita talvista harrastusta palvelevia näytteilleasettajia.

Suomen hiihtokeskukset

Tämän vuoden Skiexpossa keskiössä ovat erityisesti kotimaiset laskettelukeskukset. Laajalla alueella talven uutuuksistaan kertovat Himos, Iso-Syöte, Koli, Levi, Paljakka/Ukkohalla, Peuramaa, Riihivuori, Ruka/Pyhä, Salla, Sappee, Tahko, Talma, Vuokatti, Vihti ja Ylläs. Luvassa on kattavasti tietoa ja elämyksiä talviurheilusta kiinnostuneille ja kotimaan talvimatkailua suunnitteleville.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Ulkomaan laskukohteet

Skiexpo on täydellinen paikka saada tietoa myös muiden maiden hiihtokeskuksista, messuilla mukana ovat esimerkiksi monet Ruotsin hiihtokeskuksista. Lisäksi löydät paikan päällä tietoa kattavasti matkanjärjestäjien eri kohteista esimerkiksi Alpeilla ja myös muualla maailmalla.

BaseCamp ja monotestikeskus

Yhtenäinen Basecamp-alue tutustuttaa suksipuolen kauden uutuuksiin, paikalla merkeistä edustettuina ovat Rossignol, Nordica, Blizzard, K2, Head ja Elan. Monotestikeskuksesta löydät puolestasi juuri omalle jalallesi sopivan monon! Asiantuntijoina sopivien monojen valinnassa alueella toimivat mukana olevien merkkien edustajat (Rossignol, Nordica, Dalbello, Full Tilt, K2 ja Head). Monotestikeskuksessa monojen testausta on helpottamassa myös Skier’s Edge -monotestilaitteet. Lisäksi monoja ja suksia pääsee testaamaan tapahtumassa myös erilaisilla simulaattoreilla.

Kamapörssi

Voit myös ostaa ja myydä käytettyjä välineitä legendaarisessa Kamapörssissä ja muuttaa vanhentuneet tai sopimattomat välineesi rahaksi. Tarjolla on välineitä niin aloittelijoille kuin edistyneille harrastajille.

Snow Stage

Skiexpon ohjelmanumerot tapahtuvat isoin osin Snow Stage -lavalla. Tiedossa on talveen virittävää viihdyttävää ohjelmaa ja leppoisaa tunnelmaa koko messuviikonlopun ajan. Lavan tapahtumat juontaa Marianne Harjula.

SkiBistro

Rukan legendaarinen SkiBistro tekee paluun tänä talvena Feenix-linnun lailla. Ota esimakua tulevan talven afterski-tunnelmaan ja hengähdä hetkeksi Skiexpon virallisessa rinneravintolassa. Lauantaina on luvassa K18-jatkoaika aina kello 21 saakka!

Maastohiihto

Koti- ja ulkomaisten hiihtokeskusten, matkanjärjestävien, väline- ja vaatepuolen edustajien lisäksi tapahtumasta löytyy tänä vuonna kattavasti mielenkiintoista ohjelmaa myös maastohiihdon ystäville. Isolta maastohiihtoalueelta löydät monipuolisesti suksia ja monoja, voiteluaineita, maastohiihtovaatteita sekä huoltokeskus. Matkanjärjestäjistä You Travelin osastolta löydät ison kattauksen myös maastohiihtoon sopivia kohteita Alpeilta.

Skiexpo 2014 aukioloajat ja lippujen hinnat

Skiexpo 2014 järjestetään loka-marraskuun vaihteessa. Tarkemmat messujen aukioloajat ja lippujen hinnat löydät alta.

Aukioloajat
Perjantai 31.11. klo 12-20
Lauantai 1.11. klo 9-19
Sunnuntai 2.11. klo 10-17

Liput edullisesti verkkokaupasta 30.10. asti:
Aikuiset 15 € / hlö
Lapset (7-15v.), eläkeläiset, varusmiehet, opiskelijat 9 €/hlö
Perhelippu (max. 2 aikuista ja alle 16 v. lapset) 36 €

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Alle 12-vuotiaat vain aikuisen seurassa.

Samaan aikaan ja samalla lipulla myös BoardExpo ja DigiExpo. BoardExpossa tutustumisen arvoisena esimerkiksi Talma Cable Park!

Lisätietoa ja tarkempi ohjelma:
Skiexpo-messujen verkkosivusto
Boardexpo-messujen verkkosivusto

Kuva: Skiexpo

Osallistu Skiexpo-lippujen arvontaan


Avainsanat:
, , ,
Arvostele artikkeli:
Skiexpo 2014 – Lumipallon vinkit tapahtumaan!
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5,00/5 - 3 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.