Ajankohtaista, Alppihiihto, Freestyle

Alppi- ja freestyletähdet mukana Skiexpossa

Ski Sport Finland tuo suomalaiset alppi- ja freestyletähdet mukaan Skiexpo-messuille.

Ski Sport Finland on ensimmäistä kertaa mukana Skiexpo-messuilla yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Messuilla kuullaan tuoreet kuulumiset maajoukkueurheilijoilta ja lisäksi pohditaan urheilusponsorointia nykyisten ja entisten tähtien kanssa.

Voittajan asenteella kohti tulevaa

– Haluamme tuoda alppi- ja freestylehiihdon lajiliittona esille The Winning Attitude -asennetta auttaen koko alaa kääntämään katseita positiivisempaa tulevaisuutta kohden. Urheilijat ovat kovassa kunnossa ja odotukset ovat korkealla maailmancupiin ja erityisesti tammi-helmikuun MM-kisoihin. Kausi avattiin viime viikonloppuna Söldenissä, jossa Marcus Sandellin kauden avaus suurpujottelussa luo hyvää uskoa kaikkeen tekemiseen, toimitusjohtaja Marko Mustonen Ski Sport Finlandista kertoo.

Maajoukkueurheilijoiden lisäksi messuilla Ski Sport Finlandin yhteistyö- ja välinekumppanit ovat paikalla esittelemässä ajankohtaisia tuotteita. Messuhuumaan osastolla kuuluu myös kilpailut asianmukaisine palkintoineen.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Ski Sport Finlandin osastolla järjestetään lisäksi perjantaina klo 17:00 sponsorointifoorumi. Foorumissa urheilijan näkökulmaa edustavat alppimaajoukkueen Andreas Romar ja nykyisin purjehdusmaajoukkueen päävalmentajana toimiva entinen kilpapurjehtija Sari Multala. Yritysmaailman näkökulmia paneelissa tuovat esille DNA Oy:n markkinointijohtaja Anu Shibutani, Vacon Oyj:n markkinointiviestintäjohtaja Joni Lampinen, MTV:n hankintapäällikkö Tatu Lehmuskallio, markkinointitoimisto Sek&Greyn Executive Creative Director Jari Ullakko ja Sponsor Insightin Kristoffer Olson.

Lähde ja kuva: Ski Sport Finland


Avainsanat:
, , , ,
Arvostele artikkeli:
Alppi- ja freestyletähdet mukana Skiexpossa
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,67/5 - 3 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.