Alppihiihto, Persoonat

Kalle Palanderista Andreas Romarin manageri

Pujottelun maailmanmestari Kalle Palander on aloittanut uuden erittäin mielenkiintoisen tehtävän alppihiihdon parissa.

Muutaman alppihiihtovapaan vuoden jälkeen Kalle Palanderin paluu alppiympyröihin on väkevä. Vakanssi Ski Sport Finlandin asiantuntija-valmentajana julkaistiin kuukausi sitten ja nyt hän ryhtyy myös alppihiihtäjä Andreas Romarin manageriksi.

Yhteistyötä tehdään tosissaan, muttei totisesti

Vuosia toisensa tunteneet Andreas ja Kalle löysivät yhteisen sävelen sujuvasti, potaskan puhumisen sivutuotteena. Äijät selkeästi pitävät toistensa tyylistä, Andyn jäyhästä pohjalaisuudesta sekä Kallen hersyvästä energiasta.

– Urheilijana haluaa keskittyä urheilemiseen. Uskon, että vanha huippu-urheilija ymmärtää parhaiten sen maailman, missä kuljen ja sen missä asioissa manageria eniten tarvitsen. Kallella on hyvät kontaktiverkot ympäri maailman, joten luotan häneen, vaikka managerina hän on noviisi, Andreas “Andy” Romar perustelee nyt alkanutta yhteistyötä.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Andy on ollut vuosia Suomen ainoa kansainvälisentason vauhtilaskija. Suomella ei ole ollut resursseja omaan vauhtilajien maajoukkueeseen, joten hän on treenannut vuosien varrella Ruotsin ja Saksan maajoukkueiden mukana.

– Vauhtilajit ovat alppihiihdon arvostetuin muoto. Se, että Suomesta on kasvanut oikeasti maailman huipulle yltänyt laskija on jotain aivan uskomatonta. Andyllä on terveenä pysyessä mahdollisuus nousta nopeastikin maailmancupin palkintopallille, Kalle luo uskoa suojattiinsa.

Yhteistyön alku on sujunut reippaissa merkeissä. Kalle ainakin on yhteistyöstä selvästi innoissaan.

– Meidän yhteistyötä voisi kuvailla vaikka tosissaan, muttei totisesti! Tästä meiningissä mä tykkään ja tällaiselle tavalla haluan duunia tehdäkin, Kalle intoilee ja Andy nyökkää vierellä hyväksyvästi.

Katso esimakua Kallen ja Andyn yhteistyöstä:

Kuva: Tero Repo / Pablo Photo


Avainsanat:
, , , , ,
Arvostele artikkeli:
Kalle Palanderista Andreas Romarin manageri
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,75/5 - 4 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.