Hiihtokeskukset, Kohteet, Lumimatkat, Muut aktiviteetit, Ravintolat & Baarit

Täältä löytyy Pohjoismaiden railakkain after ski

Katso Lumipallon vinkit Suomen, Ruotsin ja Norjan parhaisiin after ski –bileisiin.

Näissä paikoissa pääset takuulla hyvään after ski –tunnelmaan!

Norja

Hemsedal – Stavkroa

Hemsedalin Stavkroa on yksi Norjan tunnetuimmista after ski -baareista. Viikinkiaikaisen sauvakirkon muotoon rakennetussa baarissa meininki on aivan omaa luokkaansa ja Hotels.com onkin valinnut sen Pohjoismaiden ainoana yhdeksi Euroopan parhaista after ski -paikoista. Stavkroan pöydät ovat monojen kolhimat, sillä seinille ripustetuissa kylteissä tanssiminen lattialla kielletään. Paikka tosin on usein niin suosittu, että tanssijat valtaavat myös lattiapinta-alaa. Stavkroan slogan kuuluu ”Ski in Dance out”.

Trysil – Laave

Myös Trysilin hiihtokeskuksen suosituimmassa after ski -paikassa Laavenissa pöydät muuttuvat perjantaisin ja lauantaisin tanssilattiaksi. Lavenin after skissä on nuorekas meininki ja suosittuina viikonloppuina paikan valtaa jopa 800 juhlijaa. Viikolla ravintolan after skihin voi tulla koko perheen voimin nauttimaan hyvästä ruoasta trubaduurin säestyksellä.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Ruotsi

Åre – Fjällgården

Skandinavian suurimmassa hiihtokeskuksessa Åressa sijaitseva Fjällgården on villin after ski -paikan maineessa. Hotellin yhteydessä sijaitsevassa baarissa tanssitaan DJ:n säestyksellä joka päivä. Keskeinen sijainti aivan Åren vanhimman hissin, Åre Berghbanin vieressä takaa hyvän menon ja riittävästi porukkaa arkipäivinäkin. Juhlinnan lomassa baarin puolelta saa maukasta pikkupurtavaa.

Tandådalen – Wärdshus

Sälenin hiihtokeskusten tunnetuin after ski löytyy Tandådalenin Wärdshusista. Paikka on suosittu erityisesti pääsiäisen aikaan, jolloin siellä järjestetään Ruotsin suurin ulkoilma -after ski. Baarin puolella on suuri tanssilattia ja lava, jolla esiintyy usein tunnettuja bändejä. Wärdshusissa vietetään after skitä live-esiintyjän säestyksellä joka päivä, ja useina iltoina juhlinta jatkuu yökerhon tunnelmissa.

Suomi

Levi – V’Inkkari

Railakkaasta menosta tunnetusta V’Inkkarista löytyy Levin legendaarisin after ski. Aivan eturinteen juurella sijaitsevaan V’Inkkariin on helppo lasketella suoraan rinnepäivän päätteeksi. Ravintolasta saa myös hyvää ja täyttävää ruokaa. Ennen after skin pyörteisiin heittäytymistä voikin levähtää hetken esimerkiksi kuuluisan hampurilaisaterian äärellä. Suosittu bilepaikka erityisesti loma-aikoina.

Tahko – Piazza

Piazza tunnetaan Tahkon railakkaimpana bilepaikkana. After ski levittäytyy kahteen kerrokseen ja tilaa juhlia riittää niin tanssilattialla kuin terassillakin. Piazzassa pääsee usein kuuntelemaan myös tunnettuja esiintyjiä ja after ski jatkuu erityisesti viikonloppuisin pitkälle yöhön.

Teksti: Saara Argillander
Kuva: http://www.fjallgarden.se

Tiedätkö muita vierailemisen arvoisia after ski -paikkoja? Lisää vinkkisi kommentoimalla artikkelin loppuun.


Avainsanat:
, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Arvostele artikkeli:
Täältä löytyy Pohjoismaiden railakkain after ski
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5,00/5 - 7 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.