Ajankohtaista, Hiihtokeskukset, Kohteet, Tapahtumat

Hiihtoalan Oscar-gaala: Ruka loisti jälleen!

Rukan hiihtokeskus, Rantasipi Rukahovi ja Rukan Salonki palkittiin lauantaina 22. marraskuuta World Travel Awardsin järjestämässä World Ski Awards -kilpailussa.

Rukan hiihtokeskus palkittiin Suomen parhaana hiihtokeskuksena. Rantasipi Rukahovi äänestettiin Suomen parhaaksi hiihtohotelliksi ja Rukan Salonki palkittiin kategoriassa paras hiihtochalet.

Pitkäjänteinen kehittäminen Rukan menestymisen takana

Rukan voittokulku sai jatkoa viime vuodelta, sillä kaikki kolme voittajaa palkittiin jo toista kertaa. Tulokset ovat osaltaan seurausta Rukan pitkäjänteisestä kehittämisestä sekä eri toimijoiden yhteistyöstä.

– Lumivarmuus, ainutlaatuinen kävelykylä palveluineen aivan rinteiden juurella ja Rukaa ympäröivä Kuusamon luonto ovat valttikorttimme, listaa Rukakeskuksen toimitusjohtaja Ville Aho laajemmin alueen menestymisen edellytyksiä.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

– Henkilökohtainen palvelu ja monipuoliset ravintolapalvelut ovat Rukahovin liiketoiminnan kulmakivi. Yhteistyömme monipuolisen ja suositun Rukan hiihtokeskuksen kanssa vaikuttaa osaltaan onnistuneeseen lopputulokseen. Kiitos tästä palkinnosta menee koko hotellin henkilökunnalle, paljastaa puolestaan kilpailussa pärjäämisen edellytyksiä Rantasipi Rukahovin hotellinjohtaja Lea Riekki.

Suomen parhaana hiihtochalettina palkitussa Rukan Salongissa on tehty myös pitkäjänteisesti työtä menestyksen eteen. Perheyrityksen ensimmäinen mökki rakennettiin vuonna 1994 ja nyt vuodepaikkoja on jo yhteensä 200. Korkeatasoisten majoituspakettien lisäksi yrityksen tilausravintola sekä saunaelämykset ja saunaterapiapalvelut palvelevat niin yritysasiakkaita, kansainvälisiä ryhmiä kuin vapaa ajanmatkailijoitakin.

– Töitä tämän eteen on tehty ja paljon. Yhteistyössä on se menestymisen salaisuus, kommentoi palkintoa tuoreeltaan Rukan Salongin myynnistä ja markkinoinnista vastaava yrittäjä Marjo Määttä.

Lisätietoa tapahtumasta

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty World Ski Awards on kansainvälisesti arvostetun ja matkailualan Oscar-gaalaksikin luonnehditun World Travel Awardsin sisartapahtuma. World Ski Awards -palkintogaala järjestettiin Itävallan Kitzbühelissä.

Maailman parhaana hiihtokeskuksena palkittiin viime vuoden malliin Val Thorens (Ranska). Maansa parhaina hiihtokeskuksina palkittiin muun muassa Perisher (Australia), Niseko (Japani), Treble Cone (Uusi-Seelanti), Kitzbühel (Itävalta), Bansko (Bulgaria), Garmisch-Partenkirchen (Saksa), Val Gardena (Italia), Trysil (Norja), Rosa Khutor (Venäjä), Kranjska Gora (Slovenia), Åre (Ruotsi), Laax (Sveitsi) ja Lake Louise (Kanada).

Rukan lisäksi Suomesta palkittiin Iso-Syötteellä toimiva Hotelli Iso-Syöte kategoriassa paras boutiquehotelli. Myös Hotelli Iso-Syöte palkittiin kategoriansa parhaana toisena vuotena peräkkäin.

Tutustu World Ski Awards -tapahtumaan

Kuva: Rukan Salonki


Avainsanat:
, , , , , , ,
Arvostele artikkeli:
Hiihtoalan Oscar-gaala: Ruka loisti jälleen!
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,75/5 - 4 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.