Alppihiihto, Asusteet, Varusteet

Alppihiihtäjät ja Halti jatkavat yhteistyötä

Suomen alppihiihtomaajoukkueen sopimus Haltin kanssa jatkuu uuden sopimuksen myötä vuoteen 2016 saakka.

Maajoukkuelaskijat ovat luottaneet Haltin vaatteisiin harjoitus- ja kisarinteissä jo vuodesta 1999 alkaen.

Maajoukkuemallisto myös kuluttajien saataville

Halti tarjoaa alppimaajoukkueen käyttöön vaatteet ja varusteet rinteeseen sekä niiden ulkopuolelle. Jatkossa alppimaajoukkueelle suunnitellut tuotteet tulevat myös kuluttajien saataville. Maajoukkuemallisto tulee yksinoikeudella myyntiin Intersportteihin heti kauden alusta lähtien.

– Urheilijoille toimivat varusteet ovat yksi tärkeimmistä suoritukseen vaikuttavista tekijöistä. Varusteiden tulee mahdollistaa sujuva toiminta vaativissa vuoristo-olosuhteissa sekä harjoituksissa että kisoissa. Alppimaajoukkueen ja Haltin välinen yhteistyö on ollut tuotekehityksen saralla pitkäjänteistä ja menestyksekästä. Olemme erittäin tyytyväisiä jatkosopimuksen syntymisestä vetovoimaisen ja suomalaisen vaatebrändin kanssa, Ski Sport Finlandin toimitusjohtaja Marko Mustonen kertoo.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Ski Sport Finland yhteistyön lisäksi Halti vaatettaa alppihiihdon maailmancupissa kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n henkilöstön.

Maajoukkueen käyttöön kattava valikoima Haltin varusteita

Suomen alppimaajoukkueen käyttöön tulee monipuolinen valikoima erilaisia vaatteita ja varusteita Halti Skiwear & Halti Hardware mallistoista. Joukkueen harjoitteluasuna toimivan alppihiihtotakin ja -housujen lisäksi urheilijat käyttävät erityisen kylmissä olosuhteissa Halti Primaloft takkia. Lasketteluasujen alla urheilijat käyttävät Haltin väliasuja erilaisina yhdistelminä kerrospukeutuen vallitsevien olosuhteiden mukaan.

Alppimaajoukkueen asukokonaisuuteen kuuluvat lisäksi Haltin talvikengät, pipot, laskettelusukat, sadevaatteet sekä matkustusasu Haltin leisure-mallistosta. Joukkueen kilpailupuvut valmistetaan mittatilaustyönä yhteistyössä Haltin ja ranskalaisen toimittajan kanssa. Varusteiden liikuttamiseen ja säilömiseen niin rinteessä kuin matkustaessa joukkue käyttää Haltin reppuja ja laukkuja.

Lähde: Ski Sport Finland
Kuva: Matti Ollila


Avainsanat:
, , , , ,
Arvostele artikkeli:
Alppihiihtäjät ja Halti jatkavat yhteistyötä
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,75/5 - 4 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.