Ajankohtaista, Hiihtokeskukset, Kohteet

Kevät on laskijan parasta aikaa!

Rinteet ovat edelleen auki Etelä-Suomea myöten! Keväällä myös after ski on parhaimmillaan.

Lumetuksella on rakennettu hyvät pohjat rinteisiin, lisää lunta on tullut taivaalta ja lumitykeistä, ja yöpakkaset pitävät rinteet erinomaisessa kunnossa. Viime viikko ja tulevakin näyttävät olevan aurinkoisia.

Keväällä hiihtokeskuksissa monipuolista after ski -ohjelmaa

Kun virtaa riittää vielä hiihtopäivän jälkeen, after-ski-ohjelmassa on myös tarjolla paras kattaus. Rukalla on parhaillaan Ruka Rock, jossa esiintyvät muun muassa. Stig, Nopsajalka, Casimir ja Jenni Vartiainen. Levillä tunnelmaa pitävät lähiviikkoina yllä esimerkiksi Jean S, Pete Parkkonen, Kotiteollisuus ja Sami Hedberg. Himoksella keikalla käyvät muun muassa Haloo Helsinki, Sanni, Neljä Ruusua ja Paula Koivuniemi.

Pääsiäiseen on enää muutama viikko, joten nyt on hyvä hetki viimeistään suunnitella reissu! Vaikka pääsiäisen on yksi kiireisimmistä sesongeista, majoitustilaa löytyy niin hiihtokeskuksista kuin lähellä olevista taajamista.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Taltioi rinne-elämää ja voita upeita palkintoja

Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen käynnistämä #kotirinne-kisa jatkuu edelleen. Kisassa laskijat kuvaavat rinne-elämää keskuksissa halki Suomen. Kisaan on mahdollista osallistua vielä maalis- ja huhtikuussa. Maaliskuun kisan voittaja saa laadukkaat lasketteluvaatteet kahdelle, huhtikuun palkinnot kerrotaan kuun alussa.

Tutustu #kotirinne-kisaan

Lähde: Ski.fi
Kuva: dvs via Compfight cc


Avainsanat:
, , , , , , , , , , ,
Arvostele artikkeli:
Kevät on laskijan parasta aikaa!
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,50/5 - 2 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.