Ajankohtaista, Hiihtokeskukset, Kohteet

Lunta tupaan – 85 senttiä vuorokaudessa!

Pääsiäisen viettoon päästään Norjassa ja Ruotsissa hyvissä olosuhteissa. SkiStarin keskuksissa on tullut reilun vuorokauden aikana yhteensä 85 senttiä uutta lunta.

Laskukansan keskuudessa pääsiäiseltä toivotaan paljon lunta, hyvää hiihtoa ja pitkiä valoisia päiviä mukavassa seurassa. Läntisissä naapurimaissamme on tällä hetkellä syytä hymyyn, sillä keskuksissa on hyvin lunta ja sääennusteet näyttävät myös lupaavilta jatkon suhteen.

Torstaista alkaen on kaikissa SkiStarin hiihtokeskuksissa satanut lunta. Norjan Trysilissä uutta lunta on tullut eniten, kokonaiset 25 senttiä. Hemsedalissa lunta on satanut puolestaan 15 senttiä.

Keväthiihtoa Norjan Trysilissä 27.3.2015.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

SkiStarin Ruotsin kohteissa lunta on tullut eniten Vemdalenissa, jossa lunta on satanut 21 senttiä. Säleniä on puolestaan siunattu 15 sentillä uutta lunta. Pohjoismaiden suurin laskettelukeskus Åre on puolestaan saanut 9 sentin tuoreen lumivaipan.

Hiihtokeskusten kannalta uusi lumi on aina positiivinen asia ja houkuttaa laskijoita mäkeen. Olosuhteiden puolesta kaikki näyttää hyvältä. Pääsiäisenä päästäneen nauttimaan rinneriehasta erinomaisissa olosuhteissa.

– Odotamme kovasti pääsiäistä. Kohteissamme on luvassa mukavaa menoa ja monipuolisia aktiviteetteja koko perheelle. Majoitustakin on edelleen saatavissa nopeimmille, kertoo SkiStarin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Linda Morell.

Trysilissä näytti perjantaina 27.3.2015 tältä:

Lähde: SkiStar AB
Kuva SkiStar AB / Ola Matsson

Pääsiäinen houkuttaa asiakkaita rinteisiin myös Suomessa


Avainsanat:
, , , , , , , , , , ,
Arvostele artikkeli:
Lunta tupaan – 85 senttiä vuorokaudessa!
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2,33/5 - 3 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.