Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen (ski.fi) tiedote
Ajankohtaista, Hiihtokeskukset, Persoonat, SHKY

Harri Lindfors Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n toiminnanjohtajaksi

Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n toiminnanjohtaja vaihtuu ennen uuden hiihtokauden alkua. Yhdistyksen hallitus valitsi tehtävään pitkän linjan mediaosaaja Harri Lindforsin. Hän aloittaa SHKY:n palveluksessa 3.8.2015.

Lindfors siirtyy tehtävään Sanoma Media Finlandin palveluksesta, jossa hän viime vuodet keskittyi digitaalisen sisällön ja liiketoiminnan kehittämiseen. Monipuolinen ura Sanomilla alkoi jo 1990-luvun loppupuolella, kun Lindfors toimi legendaarisen Skimbaaja-lehden päätoimittajana.

– Olen innoissani mahdollisuudesta tehdä työtä suomalaisten hiihtokeskusten, laskettelijoiden ja lautailijoiden eteen. On hienoa palata upean lajin ja mahtavien ihmisten pariin, kertoo Harri Lindfors.

– Harrilta löytyy juuri sitä kokemusta ja osaamista mitä hiihtokeskustoimiala lähivuosina kaipaa. Digitalisoituminen vaikuttaa toimintaan monella eri tavalla. Toimialan täytyy kulkea kehityksen etujoukoissa ja käyttää teknologian tuomia mahdollisuuksia palvelukehityksessä ja markkinoinnissa, sanoo yhdistystä vuodesta 2011 luotsannut Anne Larilahti. Hän siiryy uusiin haasteisiin Telia Soneralle (Vice President, Sustainability Strategy).

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Lähde: Suomen Hiihtokeskusyhdistys SHKY ry


Avainsanat:
, , , ,
Arvostele artikkeli:
Harri Lindfors Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n toiminnanjohtajaksi Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen (ski.fi) tiedote
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5,00/5 - 2 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.