Muut aktiviteetit, Ravintolat & Baarit, Ruoka ja juoma

Hieman erilainen patikkaretki – 27 viskin kierros Sveitsissä!

Onko intohimonasi viski? Sveitsiläinen Whisky Trek tutustuttaa sinut mahtavissa alppimaisemissa 27 erilaiseen viskiin.

Sveitsi ei tule yleensä ensimmäisenä mieleen matkakohteena viskistä puhuttaessa. Maasta löytyy kuitenkin myös omaa osaamista tämän ”elämän eliksiirinäkin” tunnetun jalojuoman tuottamiseen.

Maailman korkeimmalla sijaitseva viskikierros

Whisky Tour mainostaa itseään maailman korkeimmalla sijaitseva viskikierroksena. Alpsteinin komeat vuorimaisemat taustalla on mukava taivaltaa ravintolasta toiseen ja maistella erilaisia viskejä. 

Mukana on yhteensä 27 paikallista krouvia tai majataloa, jotka kukin tarjoavat omaa talon viskiä. Yksittäisen paukun lisäksi ravintoloista on mahdollista ostaa mukaan maisteltuja lempijuomia 10 senttilitran pulloissa.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Todellisille viskin ystäville ja harrastajille on olemassa kaksi eritasoista kierrosta. Lyhyempi, yhdeksän viskin, kierros sisältää yhdeksän valitsemaasi kohdetta viskeineen ja maksaa 150 Sveitsin frangia. Kaikki kohteet sisältävä kierros maksaa puolestaan 400 frangia ja sisältää aiheeseen sopivan keräyskorin 27 viskipullolle.

Teemakierroksen kohteet soveltuvat mainiosti myös tavallisemman patikointiretken pysähdyspaikoiksi. Jo pelkkä viskitynnyrin näkeminen aiheeseen kuuluvine esittelyineen on itsessään hieno kokemus.

> Lue lisää Whisky Tourista

Lähde: Switzerland Tourismus
Kuva: Roubicek via Compfight cc


Avainsanat:
, , , , ,
Arvostele artikkeli:
Hieman erilainen patikkaretki – 27 viskin kierros Sveitsissä!
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5,00/5 - 4 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.