Ajankohtaista, Lumilautailu, Persoonat, Yleinen

Lumilautailijat aloittavat kauden Australiasta

Suomen lumilautamaajoukkue aloittaa kisakauden viikonloppuna Australiassa World Snowboard Tourin international-tason Mile High –kilpailulla.

Perisherissä järjestettävään kisaan suomalaisista laskijoista osallistuvat Peetu Piiroinen, Janne Korpi, Ella Suitiala, Nuutti Niemelä, Ville Paumola ja Roope Tonteri. Kilpailun karsinnat käydään sunnuntaina, semifinaalit lasketaan maanantaina ja finaalit tiistaina. Korpi, Suitiala ja Tonteri ovat kisassa suoraan mukana semifinaaleissa, kun taas muut aloittavat kisaurakkansa karsinnoilla.

Kauden päätavoite Kiinan MM-kisat

Suomalaiset lumilautaillijat ovat valmistautuneet tulevaan kauteen maapallon toisella puolella jo yli kaksi viikkoa ja hakeneet tuntumaa lumeen erinomaissa olosuhteissa. Tulevan kauden päätavoitteena lumilautajoukkueella on Kiinan Yabulissa pidettävät WST:n MM-kisat. MM-kisojen vuoksi joukkueen kauden avaus tapahtuu nimenomaan Australiassa eikä perinteisesti maailmancupin avauksesta Uudessa-Seelannissa.

– Kauden avaus WST:ssä ja matka Yabulia kohti alkaa heti kovassa seurassa. Paikan päällä täällä on Ståle Sandbech, Torstein Horgmo ja muut norjalaiset sekä Kanadan että USA:n kovimmat ja loput tulevat sitten Uuden-Seelannin maailmancupista aikanaan. Kovatasoinen kisa odotettavissa erikoisella radalla: paljon kaaria ja erikoisia linjoja löytyy. Meikäläiset ovat päässeet laskemaan Australiassa nyt jo reilun pari viikkoa, kun muiden maiden joukkueet vasta ovat olleet muutamia päiviä paikalla. Rata on toki muuttunut meidän täällä ollessa niin paljon, että kaikki tässä ovat päässeet yhtä paljon kisaradalla treenaamaan. Mielenkiintoiset kisat varmasti tulossa, kommentoi freestylemaajoukkueen päävalmentaja Antti Koskinen.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

> Tutustu Australian kisan laskijalistaan

Lähde: Suomen Lumilautaliitto
Kuva: Suomen Lumilautaliitto / Rami Hanafi


Avainsanat:
, , , , , , , , , , , , , ,
Arvostele artikkeli:
Lumilautailijat aloittavat kauden Australiasta
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,67/5 - 3 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.