Hiihtokeskukset, Kesälajit, Kohteet, Lappi

Uusi kesätapahtuma houkutteli Leville lähes 2000 ihmistä

Lapin monipuoliset aktiviteetit, laadukkaat majoitusvaihtoehdot sekä hyvät oheispalvelut kiinnostavat  myös kesäaikaan.

Ensimmäistä kertaa järjestetty Levi Outdoor Fest oli menestys. Heinä-elokuun vaihteessa järjestetty viisipäiväinen tapahtuma esitteli laajasti alueen kesämahdollisuuksia. Tapahtuman arvioidaan tuoneen Leville hieman vajaa 2000 ihmistä.

Tapahtuma tutustutti Levin erinomaisiin kesämahdollisuuksiin

Suomen oloissa uudenlainen aktiivitapahtuma Levi Outdoor Fest kokosi laajan joukon matkailijoita, harrasteliikkujia sekä alueen asukkaita tutustumaan Levin lähiympäristön monipuolisiin harrastusmahdollisuuksiin ja laajaan aktiviteettitarjontaan. Tapahtuman aikana yhteensä 800 henkilöä osallistui erilaisiin kilpailuihin, tutustui alueen aktiviteetteihin ja palveluihin sekä hyödynsi tapahtun monipuolisia etuja.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Tanja Poutiainen osallistui Levi Outdoor Festissä sekä maastopyöräily- että polkujuoksukisaan.

– Levi Outdoor Fest toi esille positiivisesti Lapin kesän aktiviteettitarjontaa osallistamalla niin perheitä kuin yksittäisiäkin ihmisiä kokemaan elämyksiä ja onnistumisen hetkiä ainutlaatuisessa tunturiluonnossa. Samalla paikalliset yritykset ja palveluntarjoajat onnistuivat tuomaan esille omaa erinomaista osaamistaan kesämatkailun parissa, tiivistää tapahtuman järjestelyistä vastannut Levi Eventsin toimitusjohtaja Janne Pelkonen.

Levi Outdoor Festin aikana järjestettiin muun muassa maailman pohjoisin golfin PGA-kilpailu Mandatum Life P(o)ro Challenge, Arctic Challenge –parihaastekilpailu, Ylläs-Levi –maastopyöräkilpailu, Levi Up –ylämäkijuoksukilpailu, kaikille avoin Audi Open –golfkilpailu, maastopyörenduron SM-osakilpailu, Levi Trail Run –polkujuoksukilpailu sekä Extreme Finntriathlon. Kilpailuiden osallistujien joukossa olivat tavallisten harrastajien lisäksi myös alppihiihdon maailmanmestari Tanja Poutiainen, hiihdon oympiavoittaja Sami Jauhojärvi sekä useita muita oman lajinsa huippuja.

Osallistujat ja katsojat olivat erittäin tyytyväisiä tapahtuman järjestelyihin sateisesta säästä huolimatta. Tapahtuma sai laajasti kiitosta monipuolisuudellaan, viiden päivän aikana oli hyvä tutustua myös itselle vieraampiin lajeihin ja aktiviteetteihin. Osoitus tapahtuman onnistumista on, että Levi Outdoor Fest järjestetään myös kesällä 2016.

Tapahtumassa muun muassa golfia pääsi kokemaan joko kilpailijana, katsojana tai kokeilijana. 

Teksti: Antti Hurskainen
Kuvat: Levi Outdoor Fest/Teemu Moisio


Avainsanat:
, , , , , ,
Arvostele artikkeli:
Uusi kesätapahtuma houkutteli Leville lähes 2000 ihmistä
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5,00/5 - 4 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.