Ajankohtaista, Hiihtokeskukset, Tapahtumat, Yleinen

Syysloman lumiriehaa Tahkolla

Tahkolla vietetään syyslomaa lasten ja lastenmielisten ehdoilla.

Tahkolle rakennetaan talven ensimmäinen lumiliukumäki ja siitä pääsee nauttimaan syyslomalla eli 14.-17.10.2015 (klo 11.00-15.00) välisenä aikana.

Viime talven lumet hyötykäyttöön

Tahkon lumiliukumäen tarvitsema lumi on viime talven peruja. Tahkon Rinteet on tehnyt ja säilönyt viime talvena yhteensä noin 10 000 kuutiota lunta, jota hyödynnetään nyt alkukaudesta lumiliukumäen lisäksi myös ensilumen ladulla. 

– Lunta tehtiin alun perin yli 12 000 kuutiota, mutta osa on luonnollisesti sulanut. Jäljellä on kuitenkin enemmän kuin tarpeeksi, että saamme tehtyä upean lumiliukumäen syyslomalle sekä marraskuun puolella huippukuntoisen ensilumenladun, iloitsee Tahkonrinteiden rinnepäällikkö Pasi Martikainen.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Lumiliukumäen rakentamisen valmistelut ovat jo alkaneet paikan päällä. Keskeisesti aivan Tahko Spa Hotellin vieressä sijaitsevassa Tahkon lähiliikuntapuistossa on lumiliukumäen lisäksi myös monenlaista muuta tekemistä ja virikettä erityisesti perheen pienimmille.

– Ajatus lumiliukumäestä virisi Tahkon yrittäjien keskuudessa kesän aikana ja yhteisesti päätimme tämmöisen tempauksen tehdä. Periaatteena on tarjota lapsiperheille hauskaa tekemistä syyslomaksi yllättäen lumen parissa, valottaa tempauksen taustaa hotelli Ukon yrittäjä Karolina Huuhtanen.

Hiihtokoulu järjestää ohjelmaa syyslomalla

Lumiliukumäkeen liittyvää hauskaa tekemistä on tiedossa Tahkonrinteiden hiihtokoulun organisoimana syyslomalla klo 11.00-15.00 keskiviikosta lauantaihin (14.-17.10.2015). Tiedossa on muun muassa kaikille avoimia leikkimielisiä kisailuja. Kisailuista on luvassa palkintoja ja juontaja vauhdittaa hauskanpitoa.

– Haluamme tuoda iloa ja riemua syysomaan. Lumiliukumäki on juuri sellainen ympäristö, jossa hiihtokouluna pääsemme liikuttamaan lapsia ja saamme samalla aktivoitua koko perheen, toteaa Tahkonrinteiden hiihtokoulun johtaja Harri Jokela.

Lähde ja kuva: Kuopio-Tahko Markkinointi


Avainsanat:
, , ,
Arvostele artikkeli:
Syysloman lumiriehaa Tahkolla
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,33/5 - 3 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.