Advertoriaali, Kilpailu, Rinnemuoti, Varusteet

Voita matka Hintertuxin ensilumille – osallistu #JUSTADDSKI-kuvakisaan!

Upea kisa ja mahtavat palkinnot – mitä useammalla kuvalla osallistut, sitä nopeammin kausi alkaa!

Osallistumalla Peak Perfromancen laskuaiheiseen kuvakisaan, voit voittaa matkan Hintertuxin jäätikölle Itävaltaan! Kilpailussa palkintoina lisäksi laskuaiheisia Peak Perfromance –tuotteita.

Kausi käyntiin laskuaiheisella kuvalla

Kaipaatko jo talvea? Peak Performance virittää sinut takuuvarmaan talvitunnelmaan mahtavalla kuvakisalla!

Jakamalla laskuaiheisen kuvan talven kaipuustasi Instagramiin, aloittaa lumitykki Hintertuxin jäätiköllä työnsä. Mitä enemmän kuvia jaat – sitä enemmän lunta tykitetään. Kinosten kasvaessa sinulla on mahdollisuus voittaa Peak Performancen laskutuotteita. Pääpalkintona kilpailuun osallistuneiden kesken on ainutlaatuinen laskureissu ensilumille Hintertuxin jäätikölle.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Katso videoyhteenveto #justaddski-kilpailusta:

Osallistuminen ja #justaddski-kilpailun palkinnot

Nyt kaikki mukaan käynnistämään talvea, laitetaan lumitykki laulamaan oikein urakalla!

Osallistuminen kilpailuun tapahtumaa Instagramissa jakamalla parhaita laskuaiheisia kuvia tageilla #JUSTADDSKI #PEAKPERFORMANCE. Kilpailun paras kuva voittaa pääpalkinnon: tiedossa aikainen kauden avaus ja palkintomatka kahdelle hengelle Hintertuxin jäätikölle!

Pääpalkinnon lisäksi kilpailussa on mahdollisuus voittaa Peak Performancen laskutuotteita. Tuotepalkintojen voittajat paljastetaan kinosten kasvaessa: luvassa on yhteensä kymmenen erilaista palkintoa. Uusi voittaja selviää aina, kun lunta on tykitetty 15 senttimetriä.

Kilpailu on käynnissä 29.9.-29.10.2015 välisenä aikana. Kilpailu on avoinna kaikille maailmanlaajuisesti. Kaikki kilpailuun osallistuneet kuvat kootaan kilpailusivustolle. Kuvien lisäksi kilpailusivustolla on mahdollista seurata lumimäärän kasvamista reaaliajassa Hintertuxin jäätiköllä.

> Tutustu tarkemmin kilpailuun osoitteessa www.justaddski.com
> Tutustu tarkemmin Peak Performancen laskutuotteisiin 

Lisätietoa Peak Performancen #justaddski-kilpailusta

Kilpailulla Peak Performance tahtoo aktivoida laskijoita kaikkialta maailmasta jakamaan parhaita laskukuviaan pitkin kautta.

Kilpailuun toivottavat kuvat voivat olla pitkästä syksystä ja lumen odotuksesta, treenaamisesta tai muusta valmistautumisesta, ensilaskusta, parhaista puuterikäännöksistä, hyvistä hetkistä ystävien kanssa tai lähes mistä tahansa aiheen tiimoilta – vain mielikuvitus on rajana. Parhaat laskumuistot elävät ikuisesti!

– Yksi hienoimmista asioista laskemisessa on, että vaikka kävisit mäessä vain parina päivänä kaudessa, olet kuitenkin sielultasi täysiverinen laskija koko vuoden. #JUSTADDSKI-kilpailulla haluamme valmistaa laskijat kihelmöivään talven odotukseen sekä kerätä kuvia ympäri maailmaa kauden loppuun saakka. , kertoo Peak Performancen PR- ja kampanjapäällikkö Jeanette Francke.

Kilpailu on jatkumoa viime talvelta. Tänä talvena uutuutena on interaktiivinen lumitykki: vastineeksi jokaista kilpailussa Instagramiin ladattua ja jaattua kuvaa kohti, lumitykki Hintertuxin jäätiköllä tykittää lisää lunta. Paljon kuvia = paljon lunta!

> Tutustu tarkemmin kilpailuun osoitteessa www.justaddski.com

Lisätietoa Hintertuxin jäätiköstä

Zillertalissa sijaitseva Hintertuxin jäätikkö on Itävallan ainut läpi vuoden auki oleva hiihtokeskus. Jäätiköllä on kaiken tasoisille laskijoille soveltuvia, hyvin hoidettuja ja lumivarmoja rinteitä yhteensä 60 rinnekilometrin verran. Parhaimmillaan 3 250 metriin kohoava laskualue tarjoaa myös erinomaiset mahdollisuudet vapaalaskuun.

Lähde ja kuvat: Peak Performance


Avainsanat:
, , , , , , , , , , , , ,
Arvostele artikkeli:
Voita matka Hintertuxin ensilumille – osallistu #JUSTADDSKI-kuvakisaan!
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5,00/5 - 4 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

  • Martsu sanoo:

    Hyvältä vaikuttaa. Tuonne tekee mieli päästä.

    Vastaa

  • Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.