Ajankohtaista, Kohteet, Lumimatkat, Tapahtumat, Varusteet

Skiexpo virittää talveen – muistilista vierailijalle

Skiexpo starttaa talvikauden Messukeskuksessa tulevana pyhäinpäivän viikonloppuna.

Pohjoismaiden suurimmat talviurheilumessut tarjoilevat kävijöille mm. lasketteluvälineitä, vaatteita, maastohiihtoa, murtsikkasuksia, talvimatkailukohteita, hiihtotapahtumia ja messutarjouksia – sekä tietenkin kavereita ja porukalla fiilistelyä!

Tsekkaa Skiexpoilla ainakin nämä

Skiexpon Rail Jam uudistuu, ja Messukeskuksessa nähdäänkin lunta jo heti Skiexpon ensimmäisestä päivästä lähtien. Taidokkaat esitykset ja hyvä meininki takaavat mielenkiintoista nähtävää koko viikonlopun ajan.

Snow Stagella on monipuolista ohjelmaa kaikkina messupäivinä. Luvassa on muun muassa Pekka Hyysalon puheenvuoro teemalla FightBack – toinen mahdollisuus, vuoristo-opas Petter Reuterin esitys vapaalaskusta, alppimaajoukkueen kuulumisia sekä tietenkin menevät sporttimuotinäytökset.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Välineiden ja sporttitiedon lisäksi Skiexpo esittelee myös talvimatkakohteita. Kotimaiset hiihtokeskukset esittäytyvät omalla teema-alueellaan, Hiihtokeskusten kylässä. Mukana ovat Salla, Ylläs, Pyhä, Ruka, Iso-Syöte, Levi, Vuokatti, Paljakka-Ukkohalla, Himos, Talma, Sappee, Koli, Tahko, Peuramaa, Vihti, Riihivuori sekä Vuoden Hiihtokeskus Messilä.

Mukana on myös iso joukko ulkomaalaisia hiihtokeskuksia aina Japanista ja Georgiasta saakka. Japanin kohteet Niseko, Hakuba, Rusutsu ja Kiroro ovat vahvasti edustettuna Elämysmatkojen osastolla 6m99. Ruotsin hiihtokeskuksista mukana muun muassa. Järvsöbacken, Hassela, Kittelfjäll ja Hemavan. Löydät nämä kohteet ja paljon muuta osastolta 6h99.

STS Alppimatkojen osastolla 6m98 ja YouTravelin osastolta 6h101 esittelyssä laaja kattaus sekä lasketteluun että maastohiihtoon sopivia alppikohteita.

Messukeskuksen katon nostaa lauantai-iltana ilmaan rinteissä viihtyvät Jare ja VilleGalle JVG:stä. Lauantain after-ski vietetään jatkoajalla Ski Bistrossa messuhallissa bilebändin tahdittamana. Sunnuntaina on puolestaan koko perheen yhteinen päivä, ja silloin ohjelmassa ja osastoilla on huomioitu erityisesti perheen pienempiä. Ski Bistro löytyy hallista 6.

Lasketteluharrastuksen kuvaamiseen voi hakea vinkkejä ja tehdä hyviä kauppoja samaan aikaan järjestettävien DigiExpon ja BoardExpon alueilla olevilla action camera -osastoilla.

Skiexpo pe-su 30.10.–1.11. Messukeskus Helsinki

> Tutustu tarkemmin messujen ohjelmaan
> Seuraa Skiexpoja Facebookissa

Lähde ja kuvat: Skiexpo

Aiheeseen liittyen:
Tutustu Lumipallon Skiexpo-teemasivuun
Voita majoituspaketti Ruotsin Riksgränseniin


Avainsanat:
, , , , , , ,
Arvostele artikkeli:
Skiexpo virittää talveen – muistilista vierailijalle
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,67/5 - 3 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.