Ajankohtaista, Hiihtokeskukset, Muut aktiviteetit, Ravintolat & Baarit, Tapahtumat

Pyhä avaa uuteen kauteen

Pyhätunturilla on päässyt laskemaan reilun viikon ajan ja myös hiihtoladut ovat jo avoinna. Lisää laskettavaa on luvassa Pyhän talvikauden avajaisiin, joita vietetään itsenäisyyspäivän viikonloppuna 4.-6.12.2015.

Pyhällä luonnon lunta on jo useita kymmeniä senttejä. Virallisia talvikauden avajaisia vietetään itsenäisyyspäivän viikonloppuna – tutustu tarkemmin avajaisten ohjelmaan sekä Pyhän kauden uutuuksiin!

Pyhällä starttaa hiihtokeskuksen 51. talvikausi

Pitkän historian omaava Pyhä valmistautuu jo hiihtokeskuksen 51. talvikauteen. Yhdeksällä hissillä ja 14 rinteellä sekä 150 latukilometrillä palvelevan tunturikeskuksen sijainti Pyhä-Luoston kansallispuiston kupeessa tarjoaa tunnetusti hienoja elämyksiä vierailleen.

Laskukauden 2015 – 16 ajavaisviikonloppuna tiedossa onkin Pyhän ainutlaatuisia puitteita hyödyntävää monipuolista ohjelmaa ja tekemistä kaikille laskemisen ja Pyhän ystäville. Luvassa on muun muassa uusien laskuvälineiden testausta, laskutekniikkaa, lumiturvallisuutta sekä juhlahumua sopivassa suhteessa.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Avajaisissa hyvistä vapaalaskumahdollisuuksista tunnettu hiihtokeskus johdattaa rinteiden ulkopuolella viihtyviä laskijoita turvalliseen liikkumiseen ja lumiturvallisuuden saloihin Ape Majavan johdolla. Rinteissä hiihtokauden avausta juhlistetaan esimerkiksi perjantain iltamäellä kello 21 asti sekä lauantaina perinteisellä Pyhän ystävien soihtulaskulla.

Hyvästä lumitilanteesta johtuen Pyhän rinteiden vihjataan olevan avajaisviikonloppuna erinomaisessa laskukunnossa. Kauden ensimmäisiä laskuja ja omia laskutaitoja pääsee halutessaan avajaisissa hiomaan myös Pyhän hiihtokoulun ilmaisklinikoilla.

Pyhä aloittaa laskukauden 2015 – 16 lähes ennätyshyvällä lumitilanteella.

Laskemisen lisäksi Pyhän avajaisisohjelmassa on esimerkiksi Radio Helsingin Tunturiklubi ja Pyhä Loungen tupaantuliaiset Tunturiravintola Kultakerossa. Avajasviikonlopun Tunturiklubien esiintyjät ovat perjantaina Don Johnson Big Band ja lauantaina Reino Nordin. PyhäLoungessa on tupareiden lisäksi tiedossa muun muassa NuorisoAfterit sekä laskuleffojen katselua.

> Tutustu tarkemmin Pyhän avajaisviikonlopun monipuoliseen ohjelmaan

Talven uudistukset monipuolistavat Pyhän tarjontaa

Pyhän kävijöiden riemuksi hiihtokeskuksen palvelut monipuolistuvat tulevalle talvikaudelle. Tiedossa on esimerkiksi nykyistä enemmän hyvinvointipalveluita, kuten joogaa ja treenimahdollisuuksia sekä yritysasiakkaiden kokous- ja virkistysmahdollisuuksia palvelevia uudistuksia. Myös Pyhätunturin majoituspaketit uudistuvat.

Alla esimerkkejä Pyhän uudistuksista talvikaudelle 2015 – 2016.

  • Hotellin ravintola on jatkossa nimeltään Tunturiravintola Kultakero. Bistro tunnetaan jatkossa puolestaan Pyhä Loungena.
  • Hyvinvointipalveluja tarjoavat Studio Beauty Looks ja Wellness Studio Joy.
  • Kaksi uutta revontulikotaa Lomakeskus Pyhän Astelissa, majoittuminen esimerkiksi Bliss Adventuren revontulikuvauskurssien yhteydessä.
  • Tunturin takamaastoihin turvallisesti johdattavat Pyhän hiihtokoulun Pyhä Backcountry –takamaastoretket.
  • Ravintola Tsokan illalliset tampparikyydillä jopa 30 hengelle.
  • Uudet PyhäLinna Ski-Inn –huoneistot ennakkomarkkinoinnissa joulukuussa.
  • Pyhän Mahti –paketti sisältäen hotellimajoituksen aamiaiseen, hissiliput sekä vapaasti vaihdettavissa olevat vuokravälineet kaikkiin lajeihin.
  • Yritysryhmille räätälöidyt Tunturikonttori-paketit.
  • Pyhän nettisivut ovat uudistuneet palvelemaan käyttäjiä entistä kattavammin.

Pyhällä laskukausi jatkuu vapun yli aina toukokuulle saakka. Tulevalle kaudelle odotuksissa on pientä, maltillista myynnin ja kävijämäärien kasvua. Pyhätunturin vetovoima kumpuaa liiketoimintajohtaja Matti Parviaisen mukaan alueen mahtavasta luonnosta ja ainutlaatuisesta ilmapiiristä.

– Pyhä on eteläisin suurtunturimme ja luonnoltaan aivan upea paikka. Ilmapiirin luovat Pyhän ystävät ja tunturikeskuksen henkilökunta, tiivistää hän syitä vierailla Pyhällä.

Odotukset tulevan talvikauden suhteen ovat Pyhätunturilla hyvät.

Teksti: Antti Hurskainen
Kuvat: Pyhätunturi Oy


Avainsanat:
, , , , , , , , , , , , ,
Arvostele artikkeli:
Pyhä avaa uuteen kauteen
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5,00/5 - 3 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.