Ajankohtaista, Hiihtokeskukset, Lappi

Iso-Syöte – Uusi hissi avataan

Suomen eteläisin tunturi valmistautuu uuden hissin avajaisiin. Avajaisissa on tiedossa muun muassa ilotulitus, mehu- ja makkaratarjoilua, askartelua sekä muuta koko perhettä ilahduttavaa ohjelmaa.

Hiihtokeskus Iso-Syötteellä juhlitaan lauantaina 12.12.2015 uuden hissin avajaisia.

Lumimaan laajennus on ollut iso projekti

– Perhealueemme Lumimaan laajennus on ollut pitkä projekti. Konkreettisia töitä on tehty yli puoli vuotta ja nyt uusi hissi ja rinnealue ovat valmiita asiakkaidemme käyttöön. Puolen kilometrin mittainen, uusi Leitner-merkkinen hissi on pisin tällä kaudella Suomen hiihtokeskuksiin investoiduista hisseistä, kertoo Iso-Syötteen rinnepäällikkö Vesa Salmela.

Haastavista taloudellisista ajoista huolimatta Iso-Syötteellä uskotaan vahvasti tulevaan sekä palveluiden kehittämiseen. Mittava rinneinvestointi on tärkeä koko alueen matkailulle, mutta myös henkilökohtaisesti Iso-Syötteen hiihtokeskusta jo viidentoista vuoden ajan pyörittäneelle Terentjeffien perheyritykselle.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

– Hissin ja rinnealueen rakentaminen on ollut meille kaikille iso ja tärkeä ponnistus. Uskomme että uudistus palvelee asiakkaitamme erittäin hyvin ja koko perheemme seisoo investoinnin takana ylpeänä. Vaikka olemme vuosien aikana investoineet tunturissa erinäisiin kohteisiin, on upouusi hissi hiihtokeskukselle hieno virstanpylväs. Työpöydällä on toki odottamassa jo seuraava kehityshanke, kertoo Iso-Syötteen toimitusjohtaja, teollisuusneuvos Jorma Terentjeff.

Iso-Syötteen uuden hissin ja rinteen avajaisia vietetään juhlallisin menoin lauantaina 12.12. kello 12. Avajaispäivänä uusi hissi on kaikille ilmainen kello 12-15. Avoinna on tällöin uuden rinteen lisäksi eturinne numero 2 ja perherinne numero 9.

Lähde ja kuva: Hiihtokeskus Iso-Syöte


Avainsanat:
, , , , ,
Arvostele artikkeli:
Iso-Syöte – Uusi hissi avataan
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5,00/5 - 5 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.