Hiihtokeskukset, Kohteet, Lappi

Finnair lisää useita uusia vuoroja Lapin matkailukohteisiin

Lapin matkailu voi hyvin, ainakin jos on Finnairin lentoihin katsomista. Finnair nimitäin lisäsi reilusti tarjontaa Lapin matkailukohteisiin Kittilään, Kuusamoon ja Ivaloon talveksi 2016-2017 huippusesongin alettua tammikuussa.

Edellistalveen verrattuna reittilentoja on tullut rutkasti lisää Lapin matkailukohteisiin.

Lisää lentoja Kittilään, Ivaloon ja Kuusamoon

Talvikaudella 2016‒2017 Finnair lentää Helsinki‒Ivalo‒Kittilä kolmiolennot kahdesti päivässä. Näiden lisäksi tammi-maaliskuussa Finnair lentää suoraan Kittilään viikosta riippuen 7‒19 viikkovuoroa, Ivaloon 6‒11 viikkovuoroa ja Kuusamoon 7‒12 vuoroa tammi‒maaliskuussa. Lentojen aikataulut on suunniteltu palvelemaan sekä kotimaan matkailijoita että Aasiasta ja Euroopasta tulevia matkailijoita.

– Olemme ottaneet suunnittelussa huomioon paikallisten toimijoiden tarpeet ja sovittaneet aikataulut entistä paremmin matkailijoille sopiviksi. Kokonaiskapasiteettimme näihin kohteisiin on yhteensä lähes 140 000 paikkaa talvikaudella 2016‒2017, ja uskomme tämän palvelevan hyvin paikallisten yritysten tarpeita. Lisäystä tammi‒maaliskuussa tähän vuoteen verrattuna on yli 18 000 paikkaa, kertoo Finnairin verkostosuunnittelusta vastaava johtaja Petri Vuori.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Finnair lisää lentoja Kittilään, Kuusamoon ja Ivaloon myös joulun sesonkiaikaan.

Lähde ja kuva: Finnair

 


Avainsanat:
, , , , ,
Arvostele artikkeli:
Finnair lisää useita uusia vuoroja Lapin matkailukohteisiin
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,00/5 - 1 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.