Ajankohtaista, Laskettelu, Lumilautailu, Tapahtumat

Girls On Tourilla lautailijatytöt ovat tulessa

Loistoseurassa laskemista ja itsensä ylittämistä. Hauskanpitoa, hyvää musiikkia ja lumilautailun fiilistelyä. Kuulostaako tytöt liian hyvältä?

Lumilautailua rakastavien tyttöjen ja naisten kokoontumisajot ovat käynnissä

Girls On Tour –kiertue on käynnissä. Kiertueen toiset sessarit järjestetään tulevana sunnnuntaina 21. helmikuuta Talmassa. Kiertue koostuu neljästä itsenäisestä tapahtumasta, joita ovat toteuttamassa Suomen naislautailijat ry, Piruliina ja Mindy –jengi.

– Tapahtumassa kaikki laskevat omalla tasollaan. Aikaisempaa kokemusta parkkilaskemisesta ei tarvitse olla, sillä paikan päällä on koutseja jeesaamassa, kertoo tapahtumaa järjestävä Tiina Lindström.

Kiertue on tarkoitettu kaikille laskemista rakastaville tytöille

Tapahtumat on tarkoitettu kaikille lumilautailua rakastaville tytöille, jotka ovat kiinnostuneet parkkilaskemisesta. Mindyssä mukana ovat myös suksilla laskevat tytöt.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

– Tavoiteenna on luoda hyvä tunnelma ja sitä kautta tuoda jokaiselle laskufiilistä. Yhdessä puskeminen on todella paljon kivempaa kuin yksin laskeminen. Me halutaan paikalle niin vanhat tutut kuin uudet tulokkaatkin, Lindström hehkuttaa.

Ensimmäinen World Snowboard Day! –tapahtuma keräsi Talmassa kasaan parisenkymmentä tyttöä sateisista sääoloista huolimatta. Fiilis oli loistava ja laskijat kannustivat toinen toisiaan kaiken aikaa. Päivän päätteeksi syötiinkin sitten kakkua sekä jokaisen tytön, että World Snowboard Dayn kunniaksi.

Girls On Tour –kiertue on hyvä tilaisuus viedä omaa laskemista eteenpäin ja tutustua uusiin laskukavereihin. Myös kuvaamisesta kiinnostuneiden laskijoiden kannattaa mennä paikalle, sillä tapahtumat taltioidaan.

Naisten laskutapahtumilla pitkä historia

Tällä hetkellä tyttöjen laskutapahtumia järjestää muun muassa Tyttösessarit, Cat Fight, Twisted Sisters, Helmi Jamit ja Parkkipirkot ympäri Suomen. Meillä onkin tyttöjen laskutapahtumien suhteen pitkät perinteet.

Yhteisen kiertueen tavoite on vahvistaa yhteisöllisyyttä, tavoittaa yhä useampi laskija sekä saada tytöt ja naiset laskemaan eri keskuksiin ajatuksella yhdessä olemme enemmän.
Kaikissa tapahtumissa homman nimi on sama: nauttia laskemisesta hyvässä seurassa hyvillä mestoilla oppien samalla uusia temppuja. Itsensä ylittämistä, hauskanpitoa ja hymyä. Hyvää fiilistä, musiikkia ja lumilautailun fiilistelyä.

Kiertuetta tukee Suomen Lumilautaliitto sekä mukana ovat myös Protect Our Winters Finland ja Punainen Kortti Rasismille –liikkeet.

Girls On Tour –tapahtumakalenteri:

 

Teksti: Anette Kerkelä
Kuva: Lauri Valonen


Avainsanat:
, , , , , , ,
Arvostele artikkeli:
Girls On Tourilla lautailijatytöt ovat tulessa
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5,00/5 - 2 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.