Ajankohtaista, Hiihtokeskukset, Muut aktiviteetit, Ravintolat & Baarit

Tahkon kevätkausi täynnä tekemistä ja tapahtumia

Tahkolla on tiedossa erittäin vilkas kevätkausi.

Laskukausi jatkuu Tahkolla pitkälle kevääseen. Kevät tuo tullessaan myös monia mielenkiintoisia tapahtumia ja huippuluokan artisteja.

Rinteet huippukunnossa

Tahkon kaikki 24 rinnettä ovat avoinna tällä hetkellä. Kausi myös jatkuu näillä näkymin huhtikuun loppuun, sillä alkuvuoden pitkän pakkasjakson aikana rinteisiin saatiin tykitettyä vankka kerros hyvin lämpötilanvaihtelua ja laskemista kestävää tykkilunta.

– Kevään viikonloppuina rinteessä on vipinää, mutta ei se mitään, meille kyllä mahtuu. Rinteet eivät varmaankaan koskaan ole olleet tässä vaiheessa paremmassa kunnossa. Odotamme, että kausi jatkuu pitkälle huhtikuun loppupuolelle, iloitsee Tahkonrinteiden kaupallinen johtaja Pasi Martikainen

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Suomi-afterskin parhaimmistoa jo 20 vuotta

Suomen suosituimpiin after ski -paikkoihin lukeutuva rinneravintola Pehkubaari täyttää 20 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi after skin legendaarisena alkulähteenä Suomessa tunnettu Pehku järjestää pöydällätanssin SM-kisat. Karsinnat pyörivät Pehkussa koko kevättalven ja mestaruudet ratkotaan 8.-9.4. 20-vuotisjuhlaviikonlopun semifinaalissa ja finaalissa.

– Kerranhan sitä vain nuoria ollaan ja näin parinkympin iässä on syytä juhlia isosti. Meille ovat tuolloin kaikki tervetulleita, mutta mielellään suksilla hissilipun ostamalla. Mikäli ei pysty monoja vetämään jalkaan, niin silloin on vaihtoehtona taksi tai bilebussi, johon on rajoitetusti tilaa. Kävelijöitä tai yksityisautoilijoita ei nyt oteta mukaan, kertoo Pehkun yrittäjä Jaana Sahlman.

Pöydällätanssin finaalipäivä huipentuu ainutlaatuiseen Jari Sillanpään ilmaiskonserttiin. Tahkon huipulla Pehkubaarin ympäristössä järjestettävään konserttiin odotetaan jopa 1500 osallistujaa.

ExtremeRun kisataan jälleen huhtikuussa

ExtremeRun jatkaa Tahkon energistä kevätperinnettä 16.4.2016. Viime vuonna Tahkon Winter ExtremeRun sai suuren suosion, kun yli 800 osallistujaa taisteli esteradalla. Tänä vuonna odotetaan tätäkin enemmän osallistujia. Sarjoja ExtremeRunissa on sekä kilpailuhenkisille että nautiskelijoille.

– Ennakkoilmoittautuminen on sujunut hienosti ja odotettavissa on kaikkien aikojen kisa. Viimevuotinen osallistujaennätys on historiaa ja ihmettelen, jos ei tuhat osallistujaa mene rikki, summaa tapahtumapäällikkö Mika Hirvinen.

Kokonaisvaltaisen tapahtuman kruunaa teemaan kuuluvat After Run –jatkobileet Piazzalla.

Suomen eturivin artistit Tahkolle

Tahko on tunnettu kevään hyvistä bilestään, eikä tämä vuosi tee poikkeusta. Muun muassa Paula Koivuniemi ja Olavi Uusivirta nähdään huhtikuussa Itä-Suomen suurimmassa yökerhossa, Tahkon Piazzalla. Myös Sanni, Stig ja JVG esiintyvät Tahkolla huhtikuussa. Perinteisen tanssin ystäviä hemmotellaan puoletaan Tahko Spa Hotellin talvilavatansseissa, jossa huhtikuun tanssittajina ovat esimerkiksi. Johanna Pakonen, Tarja Lunnas sekä Suvi Karjula orkestereineen.

Hiihtokeskuksissa edessä vilkas kevätkausi

 Lähde ja kuvat: Kuopio-Tahko Markkinointi Oy


Avainsanat:
, , , , , , , , , , , , , , , , ,
Arvostele artikkeli:
Tahkon kevätkausi täynnä tekemistä ja tapahtumia
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,50/5 - 2 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.