youtravel italia
Advertoriaali, Hiihtokeskukset, Kohteet, Lumimatkat

You Travelin lumiset Italia-tärpit

Jo lähes 20 vuotta Helsingin Lauttasaaressa vaikuttanut You Travel on raivannut ja vakiinnuttanut itselleen oman paikkansa hiihtomatkojen tarjoajana. Lumipallon toimitus jutteli You Travelin perustajan Mikko Suomen kanssa alkavan sesongin alla selvittääkseen kauden parhaat tärpit.

Lumi löytyy Italiasta

Koska Italian lumitilanne on tällä hetkellä erinomainen, on syytä nostaa sieltä esiin muutama You Travelin huippukohde:

youtravel-italia monte rosa

Monte Rosa, Euroopan toiseksi korkein vuori (4634m) ja sen kolmeen laaksoon levittäytyvä ruuhkaton hiihtoalue hyväkuntoisine rinteineen ja naapurimaita edullisimpine hintatasoineen yhdistettynä aidosti ystävällisiin paikallisiin ja suussasulaviin ruokaelämyksiin, takaavat leppoisan ja kiireettömän tunnelman. Vauhdikasta iltaelämää täältä ei kannata lähteä etsimään, sillä hiihto on pääosassa; rinteet ovat pitkiä, hyvin hoidettuja ja korkeuserot suuria.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Offarilaskun suhteen Monte Rosa on kelien osuessa koko maailman huipputasoa, erityisesti Alagnan osalta. Tunnetumpiin keskuksiin verrattuna laskijoita on mitättömän vähän, joten puuteria löytyy päiväkausia lumisateen jälkeenkin. Yli 4000 metriin nostava heli-ski kruunaa tarjonnan.

Katso You Travelin matkatarjonta Monte Rosan lumille

youtravel italia sestriere

Sestriere on osa maailman laajimpiin lukeutuvaa hiihtoaluetta Via Latteaa, jonka huikean monipuoliset rinteet tarjoavat kaikentasoisille laskijoille paljon nautittavaa. Palvelu on ystävällistä, ja sitä saa poikkeuksellisen hyvin myös englanniksi. Hintataso on kohtuullinen, ruoka herkullista ja paikalliset ravintolat ovat loistavia.

Vuoden 2006 talviolympialaisten yhtenä päänäyttämönä toimiminen toi mukanaan uudistuksena suoran hissiyhteyden kylästä Fraitevino -vuoren huipulle, jota kautta pääsee sujuvasti sekä Sauze d’Oulxiin että San Sicarioon ja edelleen Ranskan puolelle Montgenevreen. Viikonloppuisin iltaelämä vilkastuu, mutta kannattaa varautua siihen että paras meno alkaa vasta reilusti puolenyön jälkeen.

Katso You Travelin matkatarjonta Sestrieren lumille

you-travel italia

Vuoristomatkoja puhtaasti kotimaisin voimin

Matkatoimisto You Travel Oy on vuonna 1998 perustettu, 100% kotimainen ja yksityisessä omistuksessa oleva matkanjärjestäjä, joka on erikoistunut vuoristoon suuntautuviin harraste- ja aktiivilomiin, etenkin Alppien alueelle.

You Travel järjestää matkoja ympäri vuoden valikoituihin matkakohteisiin. Niiden joukossa on sekä klassikoita että vähemmän tunnettuja kohteita Alpeilla, Pyreneillä, ja Amerikan Kalliovuorilla. Tarjontaan kuuluvat hiihtomatkat niin laskettelukeskuksiin kuin maastohiihtoladuillekin, eri tasoisille harrastajille suunnatut pyöräilymatkat, sekä vaellusmatkat kiinnostavimpiin kohteisiin.

you-travel italia

Ihmisen kokoinen matkatoimisto

You Travelin kokoluokka mahdollistaa lämminhenkisen ja asiakaslähtöisen toimintamallin. Kantavana voimana on koko henkilökunnan intohimo vuorilla liikkumiseen sekä kokeneet, aikuiset ja ammattitaitoiset oppaat.

”Pienenä ja täysin kotimaisena toimijana pystymme tarjoamaan asiakkaillemme henkilökohtaisempaa palvelua, ja meille on erityisen tärkeää että oppaidemme intohimo ja paikallistuntemus ovat huipputasoa.”, tähdentää Mikko Suomi.

”Myymme pääasiassa matkamme itse, joten saat kaiken osaamisemme käyttöösi suoraan matkantuottajalta ilman välikäsiä. Yrityksellämme on vankka yli kahdenkymmenen vuoden kokemus tältä matkailun erityisalueelta ja uskomme, että intohimo, oma harrastuneisuus ja asiantuntemuksemme välittyvät myös matkoillamme.”

you-travel italia

Lumipallon toimituskunnan oltua itsekin vuosia You Travelin asiakkaina ja tutustuttua aurinkoisiin oppaisiin, Mikkoon ja muuhun pirteään henkilökuntaan voimme vilpittömästi kehottaa sinuakin tutustumaan ja kokemaan alppiaurinko You Travelin kanssa.

Katso koko You Travel -matkatarjonta Lumipallon valmismatkahausta

Kuvat: You Travel Oy


Avainsanat:
, , , , , , , , , ,
Arvostele artikkeli:
You Travelin lumiset Italia-tärpit youtravel italia
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,14/5 - 7 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

  • Micka sanoo:

    Aika heikosti lunta myös Italiassa.

    Vastaa

  • Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.