goexpo winter 2017
Ajankohtaista, Tapahtumat, Yleinen

GoExpo Winter – lumi, jää, treeni ja hyvinvointi uudessa paketissa

Uusi GoExpo Winter esittelee talven aktiviteetit laskettelusta talvipyöräilyyn Messukeskuksessa Helsingissä 3.-5.11.

Tapahtuma tarjoaa kattavan kirjon vinkkejä uusiin ja perinteisempiin talviharrastuksiin, varusteisiin sekä hyvinvointiin. Lisäksi GoExpo Winter esittelee talvimatkailun erilaisia vaihtoehtoja laskettelijoille ja hiihtäjille sekä niille, jotka ovat kiinnostuneita hauskanpidosta, talvielämyksistä tai rentoutumisesta. Elämyksellisessä talvitapahtumassa kävijä pääsee muun muassa talvipyöräilemään, hiihtämään, laskemaan aitoa lumimäkeä ja löylyttelemään saunamaailmassa.

Tuttujen talvilajien rinnalle on noussut uusia talviharrastuksia, kuten lumipyöräily ja talvijuoksu. Perinteinen hiihtolajien tapahtuma Skiexpo ei vastannut enää kävijöiden uudenlaisiin tarpeisiin talven aktiviteeteista, ja siksi tapahtumaa on uudistettu ja sisältöä laajennettu. Tuloksena syntyi GoExpo Winter, joka pitää sisällään kaiken sen, mitä aktiivinen harrastaja tai ulkoilija voi kokea talvella.

GoExpo Winter – kaikki talviaktiviteetit yhdessä tapahtumassa

GoExpo Winter kattaa perinteisen hiihdon ja laskettelun lisäksi muutkin talvilajit, kuten kelkkailun, luistelun ja lumikenkäilyn, sekä talviharrastuksiksi sopivia kesälajeja, kuten pyöräilyn ja juoksun. GoExpo Winter koostuu viidestä eri teema-alueesta: GoSnow, GoBike, Go Ice, GoFeelgood ja GoExperience.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla
  • GoSnow on lumella harrastamisen ja liikkumisen alue, josta löytyy yli 100 metriä pitkä lumilatu ja talvimäki.
  • GoBike tarjoaa mahdollisuuden kokeilla talvipyöräilyä erilaisilla pinnoilla, kuten lumella, jäällä ja soralla.
  • Go Ice -alueella luistelua varten Messukeskukseen jäädytetään luistelukenttä.
  • GoFeelgood keskittyy harrastajan hyvinvointiin sekä talvisiin elämyksiin. Alueen sydämenä toimii saunakylä porealtaineen.
  • Hurjemmat lajit kuten varjoliito, leijalautailu, kelkkailu ja kiipeily tarjoavat uusia kokemuksia GoExperience-alueella.

Ostoksia varten on uudenlainen myymäläkonsepti GoShop sekä lasketteluyhdistys Lumisetin järjestämä kamapörssi, johon voi tuoda käytettyjä lasketteluvälineitä.

Talvimatkailun monet mahdollisuudet

GoExpo Winter esittelee talvilajien lisäksi erilaisia matkakohteita niin Suomessa kuin ulkomailla. Matkatoimistot ja muut matkanjärjestäjät antavat ideoita talvimatkailuun, ja suunnitelmia ja valmiita ratkaisuja löytyy niin lapsiperheille, pariskunnille kuin yksin matkaaville sekä kotimaassa että ulkomailla. Hiihto- ja laskettelukohteiden ohella hyvinvoinnista ja hemmottelusta kiinnostunut kävijä pääsee tutustumaan muun muassa erilaisiin kylpyläkohteisiin.

Viihteellinen ja elämyksellinen kävijäkokemus

GoExpo Winter on uudenlainen messutapahtuma, jossa korostuvat visuaalisuus, tunnelma ja elämyksellisyys. Yritysten tuotteiden ja palveluiden lisäksi tapahtumassa on paljon testimahdollisuuksia ja viihteellistä ohjelmaa. Visuaalisesti talvi tuodaan messuhalleihin konkreettisesti lumen ja jään avulla. Lisäksi hyödynnetään Messukeskuksen uutta, virtuaalista, lisätyn todellisuuden AR-sovellusta, joka toteutuu kävijöiden mobiililaitteiden kautta.

Kokonaisvaltaiseen, elämykselliseen messupäivään kuuluu testailua ja treeniä, rentoutumista saunakylässä sekä ruokailu Messukeskuksen ravintolamaailmassa. Illalla siirrytään katsomaan leffoja Vapaalaskufestari- ja Helsinki Adventure Night -alueille, joissa meno jatkuu messujen jälkeen iltabileissä.

GoExpo Winter Helsingin Messukeskuksessa 3.-5.11. on uusi aktiivisen talviharrastajan tapahtuma. Tapahtuma järjestetään samaan aikaan pelitapahtuma GameXpon kanssa. Liput Messukeskuksen verkkokaupasta tai ovelta.

www.goexpowinter.fi


Avainsanat:
, , , , , , , , , , ,
Arvostele artikkeli:
GoExpo Winter – lumi, jää, treeni ja hyvinvointi uudessa paketissa goexpo winter 2017
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,50/5 - 2 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.