iso syöte world ski awards 2017 winner Finland
Ajankohtaista, Hiihtokeskukset, Lappi

Iso-Syöte nappasi puolet Suomen World Ski Awards 2017 -palkinnoista

Hiihtokeskus Iso-Syöte palkittiin viikonloppuna Suomen parhaana hiihtokeskuksena ja Hotelli Iso-Syöte Suomen parhaana boutique-hiihtohotellina vuotuisessa hiihtokeskusten Oscar-gaalassa Itävallan Kitzbühelissä.

Viidettä kertaa järjestetty World Ski Awards -tapahtuma palkitsi alan johtavia toimijoita Best Ski Resort-, Best Ski Hotel-, Best Ski Boutique Hotel- ja Best Ski Chalet -kategorioissa 24 eri maassa. Asiakkaat ja yhteistyökumppanit ympäri maailmaa äänestävät mielestään parasta hotellia ja hiihtokeskusta. World Ski Awards -kilpailussa annettiin tänä vuonna yhteensä 1,6 miljoonaa ääntä.

Suomen Parhaan hiihtokeskuksen tittelistä kisasivat myös Levi, Pyhä, Ruka, Salla ja Ylläs.

Hiihtokeskus Iso-Syötteen yrittäjäsisarusten, Heidi ja Mikko Terentjeffin mukaan palkinto kertoo siitä, että Iso-Syötteellä vaalittava aito tunturielämys on saatu välitettyä jokaiselle talvivieraalle, tulivatpa he läheltä tai kaukaa.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

– Olemme palkinnosta äärettömän ylpeitä ja iloisia! Perheemme on tehnyt omaa juttuaan jo 17 vuotta ja palkinto antaa meille kannustusta jatkaa valitsemallamme tiellä. Perheiden yhteinen ajanvietto lumella on Suomen eteläisimmällä tunturilla aina pääasiassa, lisäksi lämmin ja vastaanottava tunnelma on meille tärkeää, Terentjeffit kertovat.

iso syöte world ski awards 2017 winner finland fatbike

Palkintogaalassa Iso-Syöte keräsi kiitosta erityisesti pienistä etäisyyksistä ja soveltuvuudesta lapsiperheille sekä ensikertalaisille. Perheille suunnattua Lumimaan aluetta onkin viimeisen viiden kauden aikana kehitetty määrätietoisesti. Uusia ideoita etsitään ja myös kokeillaan jatkuvasti.

– Matkustamme paljon ja otamme oppia muilta. Suomessa olemme edelläkävijä erityisesti SnowParkkien saralla, kertoo myös Suomen nuorten lumilautamaajoukkueen valmentajana toimiva Mikko Terentjeff.

Mikko uskookin Iso-Syötteen parkkien olleen osasyynä valintaan.

– Meillä harjoittelee laskijoita myös Suomen rajojen ulkopuolelta. Parkkimme ovat ammattilaisten tekemiä ja hoitamia, kauden alusta loppuun saakka.

Hotelli Iso-Syöte nappasi jälleen Suomen parhaan boutique-hiihtohotellin tittelin

Best Ski Boutique Hotel -palkinto matkasi Syötteelle jo 5. peräkkäisenä vuonna. Itävallassa palkintoa vastaanottamassa ollut hotellinjohtaja Juha Kuukasjärvi iloitsi hotellin saamasta huomiosta.

– Olemme perheyritys ja toimintaamme pyöritetään pienellä porukalla. Tuntuu hienolta, että kova työ, jota olemme Syötteellä yhdessä tehneet, on huomattu myös maailmalla. Juuri remontoitu spa-osasto sekä tasokkaat ja omintakeiset sviitit ovat varmasti voiton kulmakiviä, mutta ei pidä unohtaa hiihtomatkailun perusajatusta, johon vastaamme. Hotelli Iso-Syöte on aito Ski-in/Ski-out -hotelli, eli rinteet ja ladut alkavat suoraan hotellin ovelta.

Lähde ja kuvat: Hiihtokeskus Iso-Syöte


Avainsanat:
, , , , , ,
Arvostele artikkeli:
Iso-Syöte nappasi puolet Suomen World Ski Awards 2017 -palkinnoista iso syöte world ski awards 2017 winner Finland
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,50/5 - 2 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.