Hiihtokeskukset Pohjois-Amerikka

Valitse listaus

Hiihtokeskus ArvioRinneravintoloitaKylpyläBaarit/Yökerhot
Whistler-Blackcomb - hiihtokeskus
Whistler
Kanada
17 kplEi45 kpl
Jasper, Marmot Basin - hiihtokeskus
3 kplEi6 kpl
Aspen - hiihtokeskus
Aspen
Yhdysvallat
9 kplEi100 kpl
Steamboat Springs - hiihtokeskus
Steamboat
Yhdysvallat
6 kplEi100 kpl
Revelstoke - hiihtokeskus
3 kplEi6 kpl
Sun Peaks Resort - hiihtokeskus
3 kplEi5 kpl
1 kplEi7 kpl
Alyeska - hiihtokeskus
Alyeska
Yhdysvallat
3 kplEi1 kpl
Beaver Creek - hiihtokeskus
Beaver Creek
Yhdysvallat
-Ei-
Heavenly - hiihtokeskus
Heavenly
Yhdysvallat
2 kplEi39 kpl
Vail - hiihtokeskus
Vail
Yhdysvallat
15 kplEi21 kpl
Banff - hiihtokeskus
Banff
Kanada
4 kplEi50 kpl
Kicking Horse - hiihtokeskus
2 kplEi2 kpl
Arapahoe Basin - hiihtokeskus
Arapahoe Basin
Yhdysvallat
3 kplEi4 kpl
Jackson Hole - hiihtokeskus
Jackson Hole
Yhdysvallat
5 kplEi10 kpl
Keystone - hiihtokeskus
Keystone
Yhdysvallat
5 kplEi4 kpl
Killington - hiihtokeskus
Killington
Yhdysvallat
8 kplOn5 kpl
Snowbird - hiihtokeskus
Snowbird
Yhdysvallat
1 kplEi7 kpl
Whiteface - hiihtokeskus
Whiteface
Yhdysvallat
6 kplEi5 kpl
Big White - hiihtokeskus
Big White
Kanada
4 kplEi4 kpl
Mont Tremblant - hiihtokeskus
18 kplEi7 kpl
Big Sky - hiihtokeskus
Big Sky
Yhdysvallat
1 kplOn20 kpl
Stowe - hiihtokeskus
Stowe
Yhdysvallat
2 kplEi2 kpl
Telluride - hiihtokeskus
Telluride
Yhdysvallat
7 kplEi20 kpl
Fernie - hiihtokeskus
Fernie
Kanada
6 kplEi10 kpl
Alta
Yhdysvallat
On kplOn-
On kplEi-

Pohjois-Amerikka – Yhdysvaltojen ja Kanadan hiihtokeskukset

Pohjois-Amerikka tarjoaa laskijalle jylhiä lasketteluvuoristoja Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Laskupaikoista tunnetuimmat löytyvät Kalliovuorilta, jotka kurottavat Meksikosta Yhdysvaltojen läpi aina Kanadan Brittiläiseen Kolumbiaan saakka.

Kalliovuoria voidaankin pitää uuden maailman vastineena Euroopan Alpeille. Coloradon ja Brittiläisen Kolumbian Kalliovuorten tunnetuimpien paikkojen lisäksi Pohjois-Amerikassa laskettelemaan pääsee kuitenkin myös Kalliovuoria heikommin tunnetuissa hiihtokeskuksissa esimerkiksi Vermontin, Alaskan tai Quebecin alueella.

Kanadan ja Yhdysvaltojen hiihtokeskukset Lumipallossa

Pohjois-Amerikan lasketteluvuoret ovat Euroopan ulkopuolella maailman suosituimpia laskupaikkoja, ja pelkästään Pohjois-Amerikassa asuu yli 7 miljoonaa aktiivilaskettelijaa. Yhdysvaltojen ja Kanadan yli 700 hiihtokeskusta tarjoavatkin jokaiselle laskijalle välineestä ja mieltymyksistä riippumatta jotakin, kunhan tietää mitä laskulomaltaan haluaa. Lumipallon hiihtokeskushaku auttaa löytämään alueelta juuri sinulle sopivimman laskettelukeskuksen.

Tällä sivulla voit vertailla yli 20 esittelemäämme hiihtokeskusta Pohjois-Amerikasta. Listalta löytyy Whistler-Blackcombin, Aspenin, Banffin ja Vailin kaltaisia maailmankuuluja ja suuresti markkinoituja laskupaikkoja, mutta myös rauhallisia keskuksia keskellä uuden mantereen jylhiä maisemia.

Löydä Yhdysvaltojen ja Kanadan parhaat hiihtokeskukset

Oletusnäkymässä listaamme Yhdysvaltojen ja Kanadan hiihtokeskukset niiden saamien arvioiden keskiarvon mukaan. Listauksessa näkyvä yleisarvosana muodostuu Lumipallon toimituksen ja lukijoiden antamien pisteiden keskiarvoista. Hiihtokeskukset on arvioitu erikseen sen mukaan, miten hyvin ne soveltuvat rinne-, off-piste- ja parkkilaskijoille, perheille sekä after skihin.

Makuja on kuitenkin monia, eikä suurin tai parhaiten arvioitu laskettelukeskus välttämättä sovi jokaiselle. Kannattaa siis valita ensin laskumieltymyksien mukainen listaus, ja klikkailla hiihtokeskukset sarakkeista itsellesi tärkeimmän ominaisuuden mukaiseen järjestykseen.

Jos laskuseurueessa on erilaisista asioista ja laskutavoista nauttivia eritasoisia laskijoita, on turvallisin valinta tasaisen hyvän yleisarvosanan saanut kohde. Pelkästään off-pisteistä tai aidosta kylämiljööstä nauttivalle laskijalle tällainen paikka saattaa kuitenkin tuntua turistirysälle.

Vinkkejä Yhdysvaltoihin ja Kanadaan

Arvosana ja listaus eivät nekään kerro kaikkea. Hiihtokeskuksen nimeä klikkaamalla pääset lukemaan kattavan esittelyn, josta löytyy alueelle tärppejä, menovinkkejä ja paikallisia erikoisuuksia. Hiihtokeskusesittelyistä saat apua oman Pohjois-Amerikan laskulomasi suunnitteluun ja varaukseen. Samalla selviää myös miten hyvin hiihtokeskus soveltuu aloittelijoille, harrastajille ja eksperteille, ja kuinka sille Lumipallossa annettu arvosana on muodostunut.

Jos olet lasketellut Kanadassa tai Yhdysvalloissa, jätä toki oma arviosi ja matkavinkkisi kyseisen hiihtokeskuksen esittelysivulle! Mikäli taas huomaat jonkin sinulle rakkaan laskupaikan vielä puuttuvan listaltamme, asiasta.