Hiihtokeskukset Pohjois-Amerikka

Valitse listaus

Hiihtokeskus ArvioMajoitus-
kapasiteetti
Moottori-
kelkkareittejä
RavintoloitaKuntosali
Whistler-Blackcomb - hiihtokeskus
Whistler
Kanada
--80 kplOn
Vail - hiihtokeskus
Vail
Yhdysvallat
--73 kplOn
Steamboat Springs - hiihtokeskus
Steamboat
Yhdysvallat
--70 kplOn
Aspen - hiihtokeskus
Aspen
Yhdysvallat
--100 kplOn
Jackson Hole - hiihtokeskus
Jackson Hole
Yhdysvallat
--13 kplOn
Killington - hiihtokeskus
Killington
Yhdysvallat
--10 kplEi
Jasper, Marmot Basin - hiihtokeskus
--30 kplOn
Mont Tremblant - hiihtokeskus
--20 kplOn
Sun Peaks Resort - hiihtokeskus
7 000 hlöOn17 kplEi
Alta
Yhdysvallat
--On kplOn
Big Sky - hiihtokeskus
Big Sky
Yhdysvallat
--20 kplOn
Heavenly - hiihtokeskus
Heavenly
Yhdysvallat
--75 kplOn
Keystone - hiihtokeskus
Keystone
Yhdysvallat
--26 kplEi
Telluride - hiihtokeskus
Telluride
Yhdysvallat
--50 kplOn
Banff - hiihtokeskus
Banff
Kanada
--101 kplOn
Fernie - hiihtokeskus
Fernie
Kanada
-On30 kplOn
Revelstoke - hiihtokeskus
--11 kplOn
Beaver Creek - hiihtokeskus
Beaver Creek
Yhdysvallat
---Ei
Kicking Horse - hiihtokeskus
-On7 kplEi
Stowe - hiihtokeskus
Stowe
Yhdysvallat
--8 kplEi
Big White - hiihtokeskus
Big White
Kanada
-On17 kplEi
--28 kplEi
Alyeska - hiihtokeskus
Alyeska
Yhdysvallat
--5 kplEi
Arapahoe Basin - hiihtokeskus
Arapahoe Basin
Yhdysvallat
--26 kplEi
Whiteface - hiihtokeskus
Whiteface
Yhdysvallat
--34 kplEi
Snowbird - hiihtokeskus
Snowbird
Yhdysvallat
--15 kplOn
---Ei

Pohjois-Amerikka – Yhdysvaltojen ja Kanadan hiihtokeskukset

Pohjois-Amerikka tarjoaa laskijalle jylhiä lasketteluvuoristoja Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Laskupaikoista tunnetuimmat löytyvät Kalliovuorilta, jotka kurottavat Meksikosta Yhdysvaltojen läpi aina Kanadan Brittiläiseen Kolumbiaan saakka.

Kalliovuoria voidaankin pitää uuden maailman vastineena Euroopan Alpeille. Coloradon ja Brittiläisen Kolumbian Kalliovuorten tunnetuimpien paikkojen lisäksi Pohjois-Amerikassa laskettelemaan pääsee kuitenkin myös Kalliovuoria heikommin tunnetuissa hiihtokeskuksissa esimerkiksi Vermontin, Alaskan tai Quebecin alueella.

Kanadan ja Yhdysvaltojen hiihtokeskukset Lumipallossa

Pohjois-Amerikan lasketteluvuoret ovat Euroopan ulkopuolella maailman suosituimpia laskupaikkoja, ja pelkästään Pohjois-Amerikassa asuu yli 7 miljoonaa aktiivilaskettelijaa. Yhdysvaltojen ja Kanadan yli 700 hiihtokeskusta tarjoavatkin jokaiselle laskijalle välineestä ja mieltymyksistä riippumatta jotakin, kunhan tietää mitä laskulomaltaan haluaa. Lumipallon hiihtokeskushaku auttaa löytämään alueelta juuri sinulle sopivimman laskettelukeskuksen.

Tällä sivulla voit vertailla yli 20 esittelemäämme hiihtokeskusta Pohjois-Amerikasta. Listalta löytyy Whistler-Blackcombin, Aspenin, Banffin ja Vailin kaltaisia maailmankuuluja ja suuresti markkinoituja laskupaikkoja, mutta myös rauhallisia keskuksia keskellä uuden mantereen jylhiä maisemia.

Löydä Yhdysvaltojen ja Kanadan parhaat hiihtokeskukset

Oletusnäkymässä listaamme Yhdysvaltojen ja Kanadan hiihtokeskukset niiden saamien arvioiden keskiarvon mukaan. Listauksessa näkyvä yleisarvosana muodostuu Lumipallon toimituksen ja lukijoiden antamien pisteiden keskiarvoista. Hiihtokeskukset on arvioitu erikseen sen mukaan, miten hyvin ne soveltuvat rinne-, off-piste- ja parkkilaskijoille, perheille sekä after skihin.

Makuja on kuitenkin monia, eikä suurin tai parhaiten arvioitu laskettelukeskus välttämättä sovi jokaiselle. Kannattaa siis valita ensin laskumieltymyksien mukainen listaus, ja klikkailla hiihtokeskukset sarakkeista itsellesi tärkeimmän ominaisuuden mukaiseen järjestykseen.

Jos laskuseurueessa on erilaisista asioista ja laskutavoista nauttivia eritasoisia laskijoita, on turvallisin valinta tasaisen hyvän yleisarvosanan saanut kohde. Pelkästään off-pisteistä tai aidosta kylämiljööstä nauttivalle laskijalle tällainen paikka saattaa kuitenkin tuntua turistirysälle.

Vinkkejä Yhdysvaltoihin ja Kanadaan

Arvosana ja listaus eivät nekään kerro kaikkea. Hiihtokeskuksen nimeä klikkaamalla pääset lukemaan kattavan esittelyn, josta löytyy alueelle tärppejä, menovinkkejä ja paikallisia erikoisuuksia. Hiihtokeskusesittelyistä saat apua oman Pohjois-Amerikan laskulomasi suunnitteluun ja varaukseen. Samalla selviää myös miten hyvin hiihtokeskus soveltuu aloittelijoille, harrastajille ja eksperteille, ja kuinka sille Lumipallossa annettu arvosana on muodostunut.

Jos olet lasketellut Kanadassa tai Yhdysvalloissa, jätä toki oma arviosi ja matkavinkkisi kyseisen hiihtokeskuksen esittelysivulle! Mikäli taas huomaat jonkin sinulle rakkaan laskupaikan vielä puuttuvan listaltamme, asiasta.