Hiihtokeskukset Pohjois-Amerikka

Valitse listaus

Hiihtokeskus ArvioSinisiä rinteitäLasten rinteitäLastenmaa
Whistler-Blackcomb - hiihtokeskus
Whistler
Kanada
34 kpl7 kplOn
Steamboat Springs - hiihtokeskus
Steamboat
Yhdysvallat
20 kpl-On
Vail - hiihtokeskus
Vail
Yhdysvallat
43 kpl-On
Sun Peaks Resort - hiihtokeskus
18 kpl-On
Banff - hiihtokeskus
Banff
Kanada
48 kpl-Ei
Alta
Yhdysvallat
29 kpl1 kplOn
Aspen - hiihtokeskus
Aspen
Yhdysvallat
--On
Beaver Creek - hiihtokeskus
Beaver Creek
Yhdysvallat
51 kpl-Ei
Jackson Hole - hiihtokeskus
Jackson Hole
Yhdysvallat
8 kpl-On
Mont Tremblant - hiihtokeskus
18 kpl-Ei
Killington - hiihtokeskus
Killington
Yhdysvallat
62 kpl-On
Fernie - hiihtokeskus
Fernie
Kanada
23 kpl-On
Keystone - hiihtokeskus
Keystone
Yhdysvallat
42 kpl-Ei
Big White - hiihtokeskus
Big White
Kanada
- kpl-On
--Ei
Big Sky - hiihtokeskus
Big Sky
Yhdysvallat
7 kpl-Ei
Stowe - hiihtokeskus
Stowe
Yhdysvallat
8 kpl-On
Jasper, Marmot Basin - hiihtokeskus
13 kpl-Ei
Telluride - hiihtokeskus
Telluride
Yhdysvallat
19 kpl-Ei
Kicking Horse - hiihtokeskus
17 kpl-Ei
Snowbird - hiihtokeskus
Snowbird
Yhdysvallat
23 kpl-Ei
Heavenly - hiihtokeskus
Heavenly
Yhdysvallat
16 kpl-On
Whiteface - hiihtokeskus
Whiteface
Yhdysvallat
17 kplOnEi
Alyeska - hiihtokeskus
Alyeska
Yhdysvallat
40 kpl-Ei
Arapahoe Basin - hiihtokeskus
Arapahoe Basin
Yhdysvallat
9 kpl-Ei
34 kpl-Ei
Revelstoke - hiihtokeskus
4 kpl-Ei

Pohjois-Amerikka – Yhdysvaltojen ja Kanadan hiihtokeskukset

Pohjois-Amerikka tarjoaa laskijalle jylhiä lasketteluvuoristoja Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Laskupaikoista tunnetuimmat löytyvät Kalliovuorilta, jotka kurottavat Meksikosta Yhdysvaltojen läpi aina Kanadan Brittiläiseen Kolumbiaan saakka.

Kalliovuoria voidaankin pitää uuden maailman vastineena Euroopan Alpeille. Coloradon ja Brittiläisen Kolumbian Kalliovuorten tunnetuimpien paikkojen lisäksi Pohjois-Amerikassa laskettelemaan pääsee kuitenkin myös Kalliovuoria heikommin tunnetuissa hiihtokeskuksissa esimerkiksi Vermontin, Alaskan tai Quebecin alueella.

Kanadan ja Yhdysvaltojen hiihtokeskukset Lumipallossa

Pohjois-Amerikan lasketteluvuoret ovat Euroopan ulkopuolella maailman suosituimpia laskupaikkoja, ja pelkästään Pohjois-Amerikassa asuu yli 7 miljoonaa aktiivilaskettelijaa. Yhdysvaltojen ja Kanadan yli 700 hiihtokeskusta tarjoavatkin jokaiselle laskijalle välineestä ja mieltymyksistä riippumatta jotakin, kunhan tietää mitä laskulomaltaan haluaa. Lumipallon hiihtokeskushaku auttaa löytämään alueelta juuri sinulle sopivimman laskettelukeskuksen.

Tällä sivulla voit vertailla yli 20 esittelemäämme hiihtokeskusta Pohjois-Amerikasta. Listalta löytyy Whistler-Blackcombin, Aspenin, Banffin ja Vailin kaltaisia maailmankuuluja ja suuresti markkinoituja laskupaikkoja, mutta myös rauhallisia keskuksia keskellä uuden mantereen jylhiä maisemia.

Löydä Yhdysvaltojen ja Kanadan parhaat hiihtokeskukset

Oletusnäkymässä listaamme Yhdysvaltojen ja Kanadan hiihtokeskukset niiden saamien arvioiden keskiarvon mukaan. Listauksessa näkyvä yleisarvosana muodostuu Lumipallon toimituksen ja lukijoiden antamien pisteiden keskiarvoista. Hiihtokeskukset on arvioitu erikseen sen mukaan, miten hyvin ne soveltuvat rinne-, off-piste- ja parkkilaskijoille, perheille sekä after skihin.

Makuja on kuitenkin monia, eikä suurin tai parhaiten arvioitu laskettelukeskus välttämättä sovi jokaiselle. Kannattaa siis valita ensin laskumieltymyksien mukainen listaus, ja klikkailla hiihtokeskukset sarakkeista itsellesi tärkeimmän ominaisuuden mukaiseen järjestykseen.

Jos laskuseurueessa on erilaisista asioista ja laskutavoista nauttivia eritasoisia laskijoita, on turvallisin valinta tasaisen hyvän yleisarvosanan saanut kohde. Pelkästään off-pisteistä tai aidosta kylämiljööstä nauttivalle laskijalle tällainen paikka saattaa kuitenkin tuntua turistirysälle.

Vinkkejä Yhdysvaltoihin ja Kanadaan

Arvosana ja listaus eivät nekään kerro kaikkea. Hiihtokeskuksen nimeä klikkaamalla pääset lukemaan kattavan esittelyn, josta löytyy alueelle tärppejä, menovinkkejä ja paikallisia erikoisuuksia. Hiihtokeskusesittelyistä saat apua oman Pohjois-Amerikan laskulomasi suunnitteluun ja varaukseen. Samalla selviää myös miten hyvin hiihtokeskus soveltuu aloittelijoille, harrastajille ja eksperteille, ja kuinka sille Lumipallossa annettu arvosana on muodostunut.

Jos olet lasketellut Kanadassa tai Yhdysvalloissa, jätä toki oma arviosi ja matkavinkkisi kyseisen hiihtokeskuksen esittelysivulle! Mikäli taas huomaat jonkin sinulle rakkaan laskupaikan vielä puuttuvan listaltamme, asiasta.