Hiihtokeskukset Yhdysvallat

Valitse listaus

Hiihtokeskus ArvioKorkeuseroYläasemaLumimäärä
Alta
Yhdysvallat
617 m3 216 m-
Arapahoe Basin - hiihtokeskus
Arapahoe Basin
Yhdysvallat
690 m3 800 m-
Jackson Hole - hiihtokeskus
Jackson Hole
Yhdysvallat
1 261 m3 185 m-
Alyeska - hiihtokeskus
Alyeska
Yhdysvallat
760 m840 m-
Aspen - hiihtokeskus
Aspen
Yhdysvallat
1 340 m3 810 m-
Vail - hiihtokeskus
Vail
Yhdysvallat
1 051 m3 526 m-
Big Sky - hiihtokeskus
Big Sky
Yhdysvallat
1 110 m3 405 m-
Heavenly - hiihtokeskus
Heavenly
Yhdysvallat
1 066 m3 060 m-
Snowbird - hiihtokeskus
Snowbird
Yhdysvallat
987 m3 352 m-
Keystone - hiihtokeskus
Keystone
Yhdysvallat
950 m3 780 m-
Steamboat Springs - hiihtokeskus
Steamboat
Yhdysvallat
1 118 m3 221 m-
Telluride - hiihtokeskus
Telluride
Yhdysvallat
1 172 m4 059 m-
Whiteface - hiihtokeskus
Whiteface
Yhdysvallat
1 000 m1 350 m-
Killington - hiihtokeskus
Killington
Yhdysvallat
960 m1 290 m-
Beaver Creek - hiihtokeskus
Beaver Creek
Yhdysvallat
1 020 m3 490 m-
Stowe - hiihtokeskus
Stowe
Yhdysvallat
700 m1 090 m-

Yhdysvallat ja Yhdysvaltojen hiihtokeskukset

Yhdysvalloissa kaiken sanotaan olevan suurta, eivätkä maan hiihtokeskukset ole poikkeus. Valtavia laskettelupaikkoja löytyy kaikkialta maasta, aina Coloradosta Vermontiin ja Utahista Alaskaan. Jenkkien hiihtokeskusten hissit ovat Alpeista poiketen lähes pelkästään moderneita tuoleja ja gondoleita ankkureiden sijaan.

Kaikki on Yhdysvalloissa suurta, mutta matkaa suunnitellessa kannattaa pitää mielessä että jenkit osaavat hiihtokeskussuunnittelun lisäksi myös markkinoinnin. Aivan kaikkea hiihtokeskusten itse julistamaa ei kannatakaan niellä aina sellaisenaan ilman pientä taustatutkimusta.

Yhdysvaltojen hiihtokeskukset Lumipallossa

Yhdysvalloista löytyy upeita laskettelukeskuksia, joista tunnetuimmat sijaitsevat Coloradon Kalliovuorilla. Maan hiihtokeskukset tarjoavatkin jokaiselle laskijalle jotakin, kunhan tietää mitä laskulomaltaan haluaa. Lumipallon hiihtokeskushaku auttaa löytämään alueelta juuri sinulle sopivimman laskettelukeskuksen.

Tällä sivulla voit vertailla yli toistakymmentä esittelemäämme hiihtokeskusta Yhdysvalloista. Listalta löytyy Aspenin, Vailin, Snowbirdin ja Telluriden kaltaisia käsitteiksi muodostuneita laskupaikkoja, mutta myös vähemmän tunnettuja kohteita paikallisine erikoisuuksineen.

Löydä Yhdysvaltojen parhaat hiihtokeskukset

Oletusnäkymässä listaamme Yhdysvaltojen hiihtokeskukset niiden saamien arvioiden keskiarvon mukaan. Listauksessa näkyvä yleisarvosana muodostuu Lumipallon toimituksen ja lukijoiden antamien pisteiden keskiarvoista. Hiihtokeskukset on arvioitu erikseen sen mukaan, miten hyvin ne soveltuvat rinne-, off-piste- ja parkkilaskijoille, perheille sekä after skihin.

Makuja on kuitenkin monia, eikä suurin tai parhaiten arvioitu laskettelukeskus välttämättä sovi jokaiselle. Kannattaa siis valita ensin laskumieltymyksien mukainen listaus, ja klikkailla hiihtokeskukset sarakkeista itsellesi tärkeimmän ominaisuuden mukaiseen järjestykseen.

Jos laskuseurueessa on erilaisista asioista ja laskutavoista nauttivia eritasoisia laskijoita, on turvallisin valinta tasaisen hyvän yleisarvosanan saanut kohde. Pelkästään off-pisteistä tai aidosta kylämiljööstä nauttivalle laskijalle tällainen paikka saattaa kuitenkin tuntua turistirysälle.

Vinkkejä Yhdysvaltoihin

Arvosana ja listaus eivät nekään kerro kaikkea. Hiihtokeskuksen nimeä klikkaamalla pääset lukemaan kattavan esittelyn, josta löytyy alueelle tärppejä, menovinkkejä ja paikallisia erikoisuuksia. Hiihtokeskusesittelyistä saat apua oman Yhdysvaltojen laskulomasi suunnitteluun ja varaukseen. Samalla selviää myös miten hyvin hiihtokeskus soveltuu aloittelijoille, harrastajille ja eksperteille, ja kuinka sille Lumipallossa annettu arvosana on muodostunut.

Jos olet lasketellut Yhdysvalloissa, jätä toki oma arviosi ja matkavinkkisi kyseisen hiihtokeskuksen esittelysivulle! Mikäli taas huomaat jonkin sinulle rakkaan laskupaikan vielä puuttuvan listaltamme, asiasta.