Hiihtokeskukset Yhdysvallat

Valitse listaus

Hiihtokeskus ArvioSinisiä rinteitäLasten rinteitäLastenmaa
Steamboat Springs - hiihtokeskus
Steamboat
Yhdysvallat
20 kpl-On
Vail - hiihtokeskus
Vail
Yhdysvallat
43 kpl-On
Alta
Yhdysvallat
29 kpl1 kplOn
Aspen - hiihtokeskus
Aspen
Yhdysvallat
--On
Beaver Creek - hiihtokeskus
Beaver Creek
Yhdysvallat
51 kpl-Ei
Jackson Hole - hiihtokeskus
Jackson Hole
Yhdysvallat
8 kpl-On
Killington - hiihtokeskus
Killington
Yhdysvallat
62 kpl-On
Keystone - hiihtokeskus
Keystone
Yhdysvallat
42 kpl-Ei
Big Sky - hiihtokeskus
Big Sky
Yhdysvallat
7 kpl-Ei
Stowe - hiihtokeskus
Stowe
Yhdysvallat
8 kpl-On
Telluride - hiihtokeskus
Telluride
Yhdysvallat
19 kpl-Ei
Snowbird - hiihtokeskus
Snowbird
Yhdysvallat
23 kpl-Ei
Heavenly - hiihtokeskus
Heavenly
Yhdysvallat
16 kpl-On
Whiteface - hiihtokeskus
Whiteface
Yhdysvallat
17 kplOnEi
Alyeska - hiihtokeskus
Alyeska
Yhdysvallat
40 kpl-Ei
Arapahoe Basin - hiihtokeskus
Arapahoe Basin
Yhdysvallat
9 kpl-Ei

Yhdysvallat ja Yhdysvaltojen hiihtokeskukset

Yhdysvalloissa kaiken sanotaan olevan suurta, eivätkä maan hiihtokeskukset ole poikkeus. Valtavia laskettelupaikkoja löytyy kaikkialta maasta, aina Coloradosta Vermontiin ja Utahista Alaskaan. Jenkkien hiihtokeskusten hissit ovat Alpeista poiketen lähes pelkästään moderneita tuoleja ja gondoleita ankkureiden sijaan.

Kaikki on Yhdysvalloissa suurta, mutta matkaa suunnitellessa kannattaa pitää mielessä että jenkit osaavat hiihtokeskussuunnittelun lisäksi myös markkinoinnin. Aivan kaikkea hiihtokeskusten itse julistamaa ei kannatakaan niellä aina sellaisenaan ilman pientä taustatutkimusta.

Yhdysvaltojen hiihtokeskukset Lumipallossa

Yhdysvalloista löytyy upeita laskettelukeskuksia, joista tunnetuimmat sijaitsevat Coloradon Kalliovuorilla. Maan hiihtokeskukset tarjoavatkin jokaiselle laskijalle jotakin, kunhan tietää mitä laskulomaltaan haluaa. Lumipallon hiihtokeskushaku auttaa löytämään alueelta juuri sinulle sopivimman laskettelukeskuksen.

Tällä sivulla voit vertailla yli toistakymmentä esittelemäämme hiihtokeskusta Yhdysvalloista. Listalta löytyy Aspenin, Vailin, Snowbirdin ja Telluriden kaltaisia käsitteiksi muodostuneita laskupaikkoja, mutta myös vähemmän tunnettuja kohteita paikallisine erikoisuuksineen.

Löydä Yhdysvaltojen parhaat hiihtokeskukset

Oletusnäkymässä listaamme Yhdysvaltojen hiihtokeskukset niiden saamien arvioiden keskiarvon mukaan. Listauksessa näkyvä yleisarvosana muodostuu Lumipallon toimituksen ja lukijoiden antamien pisteiden keskiarvoista. Hiihtokeskukset on arvioitu erikseen sen mukaan, miten hyvin ne soveltuvat rinne-, off-piste- ja parkkilaskijoille, perheille sekä after skihin.

Makuja on kuitenkin monia, eikä suurin tai parhaiten arvioitu laskettelukeskus välttämättä sovi jokaiselle. Kannattaa siis valita ensin laskumieltymyksien mukainen listaus, ja klikkailla hiihtokeskukset sarakkeista itsellesi tärkeimmän ominaisuuden mukaiseen järjestykseen.

Jos laskuseurueessa on erilaisista asioista ja laskutavoista nauttivia eritasoisia laskijoita, on turvallisin valinta tasaisen hyvän yleisarvosanan saanut kohde. Pelkästään off-pisteistä tai aidosta kylämiljööstä nauttivalle laskijalle tällainen paikka saattaa kuitenkin tuntua turistirysälle.

Vinkkejä Yhdysvaltoihin

Arvosana ja listaus eivät nekään kerro kaikkea. Hiihtokeskuksen nimeä klikkaamalla pääset lukemaan kattavan esittelyn, josta löytyy alueelle tärppejä, menovinkkejä ja paikallisia erikoisuuksia. Hiihtokeskusesittelyistä saat apua oman Yhdysvaltojen laskulomasi suunnitteluun ja varaukseen. Samalla selviää myös miten hyvin hiihtokeskus soveltuu aloittelijoille, harrastajille ja eksperteille, ja kuinka sille Lumipallossa annettu arvosana on muodostunut.

Jos olet lasketellut Yhdysvalloissa, jätä toki oma arviosi ja matkavinkkisi kyseisen hiihtokeskuksen esittelysivulle! Mikäli taas huomaat jonkin sinulle rakkaan laskupaikan vielä puuttuvan listaltamme, asiasta.