Cervinia

Etusivu Foorumit Kohteet Ruotsi ja Norja Cervinia

Tämä aihe sisältää 8 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Antti 8 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #3017 Vastaus

  redland
  Osallistuja

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/alpit/italia/cervinia/

  #29540 Vastaus

  Unto

  Mekäläisen toinen alppireissu. Lento milanoon, sieltä bussilla cerviniaan. Kylä mukava ja suht rauhallinen. Alue lumivarma kyläkorkeudesta johtuen, rinteet mukavia harrastaja tason laskuja. Mustia rinteitä ei minusta cervinian puolella ole vaikka niitä rinnekartassa muka on merkitty. Meillä sattui yhtenä päivänä myrskykeli , jolloin aivan huipulle ei ollut asiaa, hissit sveitsin puolelta oli kiinni, mutta alempana laskemista tuuli ei haitannut. Meillä jäi muutenkin se zermatissa lasku aika vähälle, kerran käytiin ite kylässä. Cervinia on se ainut kohde tähän mennessä mihin lähtisin vielä uudelleen, alue on(italian puoli) suht kompakti ja aurinkoinen ja muutenkin helposti hahmotettava. Alue ei varmasti ole mustien ystävälle paras mahdollinen, koska niitä ei yksinkertaisesti ole. Itselle ainoa miinus joka matkasta tulee mieleen oli hotelli(Meuble Joli), en suosittele.

  #38780 Vastaus

  Alpit aina toimii

  Cervinia menee mun alppisuosikkien top 10 -listalle. Syynä mittavat korkeuserot ja järkyttävän pitkät laskut yhdistettynä edullisiin hintoihin, mutta mahdollisuuteen käydä pikkurahalla vuoren toisella puolella ehkä maailman hienoimmassa hiihtokeskuksessa.

  Kylällä on fantastisia ruokapaikkoja ja muutamia eläväisempiäkin afterski-paikkoja. Vaan enemmän illat taitaa täällä olla pitkiä sessioita ruokapaikkojen italialaisen maistuvien antimien äärellä.

  Tuulinen, kylmä tai sumuinen keli jos sattuu päälle niin silloin Cerviniassa käy tekemisen vaihtoehdot vähemmäksi. Aurinkoisen ja tyynen kevätkelin huippupaikka siis!

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Cervinia
Tietosi:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">