Davos

Etusivu Foorumit Kohteet Sveitsi Davos

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  simovunn 6 vuotta, 9 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #4446 Vastaus

  redland
  Osallistuja

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/alpit/sveitsi/davos/

  #19423 Vastaus

  Eka kerta

  Mahtavia muistoja Davosista! Ensimmäinen alppireissuni suuntautui vuosituhannen vaihteessa tänne ja synnytti kyllä palavan rakkauden lajiin. Oltiin työporukalla pitkä viikonloppu tammi-helmikuun vaihteessa, lunta satoi aivan mielettömästi ja väkeä rinteissä ei juuri nimeksikään – aivan täydellinen aloitus alppimatkailuun. Eka kerta Alpeilla sai myös huomaamaan, että nuoruuden pohjakunto oli hävinnyt olemattomiin ja pärjätäkseen pitkissä rinteissä vastaisuudessa kannattaa pitää itsensä kunnossa läpi vuoden.

  Muistini mukaan Davos on Euroopan korkeimmalla sijaitseva kaupunki, asukkaita 13 000, joten tekemistä ja nähtävää riittää myös muualla kuin rinteissä. Ehdottomasti vierailun arvoinen paikka!

  #29541 Vastaus

  Unto

  Ite olin täällä joskus vuosituhannen vaihteessa. Kylä ja hotelli sveitsiläisen siisti . Hiihtoalue laaja ja hajallaan. Paljon pitkiä ankkurihissejä, muuten hiihto ok. Tehtiin päiväretki Klostersiin, mukava, junalla takaisin. Matkasta jäi mieleen lähinnä Maailman Talous Foorumi joka sattui olemaan samaan aikaan davosissa. Poliiseja/sotilaita paljon joka puolella. Matka oli sunski:n järjestämä, meitä oli davosissa kokonaista 5 hiihtävää asiakasta, saatiin oppaalta tosi yksilöllistä palvelua. Ehdotin että kun meitä on näin vähän niin voitaisiin varmaan mennä päivisin kaikki omia teitämme. Opas ei tätä hyväksynyt missään tapauksessa, olimme kuulemma heidän ainoat asiakkaat tällä reissulla.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Davos
Tietosi:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">