Ellivuori

Etusivu Foorumit Kohteet Etelä-Suomi Ellivuori

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Aulis Heikkilä 6 vuotta, 9 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #4531 Vastaus

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/suomi/etela-suomi/ellivuori/

  #167660 Vastaus

  simovunn
  Ylläpitäjä

  Ellivuori testattiin ilman sen suurempaa ennakkotietoa mäestä. Nimi oli toki tuttu jo 80-luvulta, ja jonkunlainen mielikuva oli olemassa alueellisesti suositusta paikasta. Paikalle päästyämme suosio näytti ainakin edelleen pitävän paikkansa. Osasyynä siihen saattoi olla upean aurinkoinen keli ja pikkupakkanen. Pienet jonot joka tapauksessa oli hisseihin, mutta ne vetivät mukavasti eikä odotteluun kulunut liikaa aikaa. Ja kaveriperheen kanssa paikalla ollessa pieni odottelu on hyvä hetki rupatteluun.

  Rinteet olivat kohtuullisen hyvässä kunnossa, ja profiilit lapsiperheille sopivat. Vain mustan rinteen loppuosan jyrkänne aiheutti pikkulaskijoissa kauhua. Isommat kiittelivät sen olemassaoloa, koska sitä lukuunottamatta rinteet ovatkin varsin leppoisia.

  Rinteet avautuvat kahteen eri ilmansuuntaan ja kauniisiin järvimaisemiin. Kahvila-ravintola oli ihan toimiva. Vaikka sen sijainti pienen sivukukkulan päällä aiheuttaakin lyhyen tarpomistarpeen. Mitään häiritsevämpää ei Ellivuoren kokonaisuuteen mahtunut, joten käyntiä uskaltaakin suositella etenkin rauhallisemmasta laskusta pitäville. Tykittäjätkin viihtyvät muutaman kaltevamman kohdan ansiosta muutamia tunteja ilman lisähaasteen tarvetta.

  #184350 Vastaus

  siirirantanen

  Olen käynyt Ellivuoressa laskettelemassa jo 15-vuotta ja olen edelleen erittäin tyytyväinen kun edes täällä Sastamalassa on joku laskettelu paikka. Minä en ainakaan valita jostai hissesitä tai parkkipaikosta. Viekää autot hotelin parkki paikalle jos ärsyttää pienet parkkipaikat… menkää lappiin laskettelemaan jos ei Ellivuori kiinnosta.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Ellivuori
Tietosi:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">