Himos

Etusivu Foorumit Kohteet Keski-Suomi Himos

Tämä aihe sisältää 17 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  elinakoskinen 4 vuotta, 9 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #4585 Vastaus

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/suomi/keski-suomi/himos/

  #22567 Vastaus

  simovunn
  Ylläpitäjä

  On tullut useaan otteeseen todettua Himoksen rinteet Helsingistä käsin tarvittavan 2,5 tunnin ajamisen arvoisiksi. Rinteiden määrän vuoksi niitä jaksaa sahata useammankin päivän putkeen, etenkin siinä vaiheessa kautta kun koko alue on saatu avattua.

  Jyrkkyyttä riittää rajumpaankin menoon samalla kun lapset huutavat jihaata peikkomäessä tai metsäreiteillä. Aikuisväki on päässyt tarvittaessa viihteelle HimosAreenalla, eikä keikkaa ole tarvinnut kuunnella pelkästään oman porukan vahvuudella.

  Vielä kun rinneruokailuun tulisi lisää terveellisiä ja etnisiäkin vaihtoehtoja, niin en keksisi muuta kaivata.

  Toivottavasti rinteitä on auki, kun piipahdamme taas itsenäisyyspäivänä!

  #22896 Vastaus

  satuval

  Himokselle taas menossa perheen kanssa, ollaan todettu erittäin hyväksi näin etelästä käsin. Kunnon ruokailumahdollisuuksia TODELLA kaivataan. Nykyään varmaan riittäisi asiakkaita HYVÄÄ RUOKAA tarjoavalle ravintolalle ja street ruokakojuille, HYVILLE sellaisille. Hyvä tarkoittaa tässä raikasta, tuoretta ja itse tehtyä ilman valmisliejuja. Ei oikeasti vaadi muuta kuin viitseliäisyyttä ja asennemuutosta. Varmasti toisi myös lisää asiakkaita. Hirvikartano on hyvä mutta vähän kaukana.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 10)
Vastaa aiheeseen: Himos
Tietosi:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">