La Thuile

Etusivu Foorumit Kohteet Italia La Thuile

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Alpit aina toimii 9 vuotta, 5 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #4384 Vastaus

  redland
  Osallistuja

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/alpit/italia/la-thuile/

  #29513 Vastaus

  Unto

  Olen käynyt kahdesti päiväseltään La Thuile:ssa. Molemmilla kerroilla Thuilen puolella kova tuuli, oppaan mukaan paikka aina tuulinen, liekö totta en tiedä. Rinteet muuten mukavia laskea. Ranskan puoli (eli La Rosiere), joka oli laskettavissa samalla lipulla oli rinteiltään helpompi, rinteet aurinkoisia ja tuuli ei haitannut kuten Thuilen puolella.

  #38787 Vastaus

  Alpit aina toimii

  Vain kerran La Thuile / La Rosie -alueella käyty: Alue ei kovin laaja, laskettavaa kelistä riippuen 2 – 7 päiväksi. Viikon reissun ohjelmaan kannattaa ottaa ainakin läheinen ja bussiyhteydessä oleva Courmayeur. Myös Chamonix tai Pila on sopivan matkan päässä päiväkäynnille, jos käytössä on auto.

  Asialliset rinteet La Thuilessa on, ja kannattaa hyödyntää myös Ranskan puoli (La Rosiere). Hintataso ei ollut Italiassa paha. Hyviä rinneravintoloita. Kylä ei kuitenkaan erityisemmin hurmaa.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: La Thuile
Tietosi:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">