Lech

Etusivu Foorumit Kohteet Itävalta Lech

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  LS |O_O| 7 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #4406 Vastaus

  redland
  Osallistuja

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/alpit/itavalta/lech/

  #13508 Vastaus

  veera
  Jäsen

  Lechistä starttaa myös ”The white ring” tai ”Der weiss ring” hiihtoreitti, joka on hyvällä säällä laskemisen arvoinen. Reitti tekee kierroksen Lechin ja ympäröivien keskuskten Zürsin, Zugin ja Oberlechin halki. Kierrokselle järkätään opastettuja retkiä, mutta ominpäinkin se on helppo kiertää. Aikaa kannattaa varata päivä.

  #38790 Vastaus

  Alpit aina toimii

  Lech on lumivarma hiihtokeskus ja tunnelmallinen alppikylä. Rinteet ovat pääosin harrastajatason sinistä ja punaista lojotusta. Zürsin puolella rinteissäkin on hieman lisää kaltevuutta.

  Off-pisteitä löytyy kohtuullisella vaivalla. Merkityt, hoitamattomat off-pisterinteet tuntuivat tosin enemmän huonokuntoisilta rinteiltä, sen verran laskettuja niiden alueet olivat.

  Uusi hissiyhteys Warthin rinnealueeseen on mielenkiintoinen. Kokonaisuus laajentuu niin isoksi, ettei viikko meinaa riittää jos tarkoitus on hyödyntää hiihtobussia ja laskea myös St. Antonissa. Antonin huipulta pääseekin palaamaan off-pisteitä pitkin Zürsiin ja siten Lechiin asti. Muutenkin koko alue on sitä taattua itävaltalaisnautintoa.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Lech
Tietosi:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">