Les 2 Alpes

Etusivu Foorumit Kohteet Ranska Les 2 Alpes

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Mikko 5 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #4438 Vastaus

  redland
  Osallistuja

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/alpit/ranska/les-2-alpes/

  #6923 Vastaus

  simovunn
  Ylläpitäjä

  Olemme maaliskuun alussa lähdössä tutkailemaan ensimmäistä kertaa Les 2 Alpesin offari- ja hiihtovaellusmahdollisuuksia. Tälle puolelle vuorta päädyimme, jotta myös porukan rinnelaskijat viihtyisivät. Mutta mahtaako kaikki varteenotettavammat off-pistemiljööt löytyä La Graven puolelta?

  Ottaisimme kiitollisena vastaan kaikki vapaalaskuvinkit alueelta. Tarkoitus on tehdä Les 2 Alpesista päivän ja puolikkaan mittaisia etappeja kevyehkösti karvoilla noustavissa mäissä, ja rykäistä väliin yksi yöreissu, mikäli tarkoitukseen sopiva reitti ja vuoristomajoitushäkkeli löytyy. Jyrkimpiä seinämiä ja kiipeilyosuuksia olisi tarkoitus välttää.

  #21438 Vastaus

  simovunn
  Ylläpitäjä

  Viime kauden kokemuksemme perusteella Les 2 Alpes on monin paikoin erinomainen kohde.

  Parhaimpina asioina mieleen jäi suuri korkeusero ja lumivarmuus, kylän ravintolatarjonta ja monin paikoin fantastiset rinteet.

  Heikkouksiin kirjasimme iältään sekalaisen hissikaluston muutamat pullonkaulapaikat, huonon näkyvyyden riskit puuttomalla vuorella ja perinteisen alppikylätunnelman puutteen.

  Käyntimme perusteella hiihtokeskusta voi suositella etenkin perheille, joissa on pienempiä vasta-alkajia, parkkitemppuilijoille, pitkistä vauhtirinteistä pitäville sekä ranskalaista iltaelämää arvostaville. Eli lähes kaikille.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Les 2 Alpes
Tietosi:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">