Les Arcs (Paradiski)

Etusivu Foorumit Kohteet Ranska Les Arcs (Paradiski)

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Timo 6 vuotta, 5 kuukautta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #4440 Vastaus

  redland
  Osallistuja

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/alpit/ranska/les-arcs/

  #182421 Vastaus

  Timo

  Les Arcs ei jostain syystä ole koskaan saanut ansaitsemaansa huomiota Suomessa. Se on vahinko, sillä paikka on ehdottomasti yksi Alppien parhaista keskuksista. Ranskalaisille paikka on itsestäänselvyys.

  Hintataso ravintoloissa on mm. brittien suuresta suosiosta johtuen melko korkea, mutta majoituskapasiteettia on niin valtavasti, että jos pääsee vapaasti valitsemaan omasta kalenteristaan sopivan viikon pahimpien loma-aikojen ulkopuolelta, huoneen on saanut perinteisesti kohtuuhintaan. Ja tarjolla on todella paljon huoneistoja joissa voi itse kokata.

  Les Arcs / La Plagne -akselilla suosisin Arcsia. Se on jo itsessään mahtava keskus ja toki yhteys La Plagneen antaa vielä lisää mahdollisuuksia. Tosin matka esim. Arc 2000:sta La Plagneen (tai toisin päin) on pitkä, joten jos aikoo siirtyä keskuksesta toiseen, kannattaa lähteä liikkeelle määrätietoisesti heti aamulla.

  Muistan ikuisesti ensimmäisen laskuni oppaan johdolla Aiguille Rougelta vuoren taitse Villarogeriin maaliskuussa 1985… hieman on aikaa vierähtänyt siitä. Mutta niinpä on tullut paikalle palattua pari kertaa myöhemminkin. Suosittelen.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Les Arcs (Paradiski)
Tietosi:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">