Mielakka

Etusivu Foorumit Kohteet Etelä-Suomi Mielakka

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Tuija 6 vuotta, 3 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #4555 Vastaus

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/suomi/etela-suomi/mielakka/

  #36921 Vastaus

  simovunn
  Ylläpitäjä

  Mielakan rinteet tuli kokeiltua maaliskuussa 2013. Kokonaisuutena hyvinkin positiivinen kokemus.

  Rinteistä pohjoispuoli on loivempana aloittelevampaan makuun ja perheille sopiva. Etupuolen keskimmäinen vauhtirinne nimensä mukainen kokemus. Kilparinne taas voisi olla värinsä puolesta hyvinkin musta, rinne kun taittuu vatsanpohjasta ottavalla tavalla puolivälissä alaspäin.

  Käynnin aikaan street oli turhan jäisessä kunnossa, mutta syynä oli varmasti edeltävien päivien vesisateet ja niiden jäljiltä palannut pakkanen. Parkki oli kuitenkin ok-kunnossa tuolloinkin.

  Rinnekahvilassa istuu mielellään. Myös sijainti on kadehdittava ainakin kouvolalaisille. Harvassa kaupungissa on toimivaa hiihtokeskusta näin lähellä.

  #207989 Vastaus

  Tuija

  Olen asunut Mielakassa 35 vuotta, lapset on opetelleet laskettelemaan siellä. Ennen sitä vietimme paljon aikaa rinteen pulkka mäessä, mikä oli vapaasti käytettävissä. Nyt siellä kaikki maksullista, pulkkamäkeenkään ei pääse ilman maksua. Harmi. Tuubimäen maksun ymmärrän mutta pulkkamäen maksua en ymmärrä. Siellä kasvaa tulevat laskettelijat.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Mielakka
Tietosi:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">