Paljakka

Etusivu Foorumit Kohteet Pohjois-Suomi Paljakka

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Jansku 7 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #4653 Vastaus

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/suomi/pohjois-suomi/paljakka/

  #39035 Vastaus

  Eki

  Onko jollakulla kokemuksia miten tämä Ukkohallan kanssa yhteiseen omistukseen siirtyminen käytännössä tarkoittaa? Onko uutta kehitetty? Skibussia mainostettiin keskusten välillä vissiin. Kuuluuko skibussi hissilipun hintaan?

  Kerran olen aiemmin vain Paljakassa käynyt, mutta nyt voisi mahdollisesti tulla uudelleen ja yhdistää Ukkohallan reissuun. Onko Paljakan puolella lapsiperheelle yhtä paljon tarjontaa kuin Ukkohallassa? Aiemmalla käynnillä rinteet tuntui kyllä hyvän mittaisilta.

  #183297 Vastaus

  Jansku

  Ukkohallan kanssa yhdistyminen ei ole tehnyt hyvää Paljakalle. Kilpailijan siirryttyä omistajaksi Paljakka pidetään tahallaan huonona ei ole kaikki hissit auki tai edes käytössä jne että saataisiin porukka Ukkohallaan. Meille kokeneemmille laskijoille Ukkohallan pikkusyötteen kokoisessa nallemäessä ei ole yhtään mitään laskettavaa. Eli on harmillista että rinteiltään potentiaalinen Paljakka on tässä jamassa. Päihittää rinteiltään helposti Rukan ja Syötteen. Kunpa joku keksisi kustannustehokkaan tavan uudistaa vanhat ankkurihissit esim kahden hengen tuolein, aataminaikuiset ankkurihissit eivät ole tätä päivää. Toki Paljakan kohdalla jos saatais edes olemassaolevat ankkurit pidettyä auki niin olisi jo jotain. Ei taida olla nykyisen omistajan aikana odotettavissa. Homma lähti väärille urille ja yypän aikana kun paikka pilkottiin ja myytiin osissa. Ei näin.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Paljakka
Tietosi:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">