Påminne

Etusivu Foorumit Kohteet Etelä-Suomi Påminne

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Riina 8 vuotta, 6 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #4563 Vastaus

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/suomi/etela-suomi/paminne/

  #13927 Vastaus

  Late

  Påminne yllätti positiivisesti. Ei paras ihan ekakertalaisille/ perheen pienimmille, mutta jos sompahississä pärjää, niin sitten jo rinneprofiilikin on hyvä. Jyrkemmät rinteet antavat vauhdintunnetta kokeneemmillekin. Parkkikin tuntui olevan jokseenkin hyvässä kunnossa ja laajempi kuin mitä monessa muussa eteläisimmän Suomen keskuksessa. Sompahissit tuntuivat vähän ”antiikkisilta” verrattuna normaaleihin ankkureihin, mutta jonoja ei kuitenkaan ollut (keskellä aurinkoista sunnuntaita).

  Mukavaa vaihtelua mm. Vihtiin ja Peuramaahan… Lapset (4v ja 7v) viihtyivät. Lyhyimmässäkin rinteessä riitti laskemista.

  #38773 Vastaus

  Riina

  Eteläsuomalaisittain Påminne tuntuu korkealta. Hissit ovat Talma-tyyppiset, mutta täällä mäessä on selvästi enemmän mittaa. Reilun tunnin ajomatka pääkaupunkiseudulta on kuitenkin pitänyt käyntimme harvempina, ja usein löydämme itsemme Peuramaan tai Vihdin rinteestä lähemmän sijinnin vuoksi. Muuten Påminne on monin paikoin joka hienompi hiihtokeskus.

  Rinteissä on jokaista jyrkkyyttä saatavilla. Henkilökunta on erittäin mukavaa ja välitöntä, eikä meille ole sattunut häiritseviä hissijonoja eteen.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Påminne
Tietosi:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">