Riihivuori

Etusivu Foorumit Kohteet Keski-Suomi Riihivuori

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Santeri 8 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #4621 Vastaus

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/suomi/keski-suomi/riihivuori/

  #38772 Vastaus

  Riina

  Riihivuori oli muutaman laskukerran perusteella loistava päiväkäyntipaikka. Rinteet sopii niin aloittelijoille, harrastajille kuin kokeneillekin. Vaikka eniten onkin loivempia rinteitä. Kuitenkin mustat rinteet on tosi vauhdikkaita, ja niistä saa ihan tosissaan jarruttaa ennen järven jäätä.

  Ylhäältä on hienot maisemat ja rinneravintolan tunnelma innostaa taukoiluun.

  #48104 Vastaus

  Santeri

  Aftereita ei tosiaan hirveästi ole, mutta mökkikylästä löytyy ihan maisemapaikoilta hienoja mökkejä joissa hyvällä kaveriporukalla saa pitemmänkin loman menevästi purkkiin. Keskuksella on selkeästi luja tahto kehittää palveluita ja viime vuosina sitä onkin ollut havaittavissa. Isolla terassilla ja pienellä mutta lämpimällä sisätilalla varustettu rinteissä sijaitseva Kahjobaari tarjosi varsinkin kevät aikaan muutamat oikeinkin menevät hipat.
  Yksi hyvä harkittava vaihtoehto Jyväskylän alueelle kun lähtee laskemaan, on yhdistää reissuun sekä Riihivuoren että Laajavuoren keskukset. Näillä kun ei ole välimatkaa kuin 20km.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Riihivuori
Tietosi:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">